Saints Row 2 látnivalók érkeztek

  • Írta: skiz0
  • 2007. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Megérkeztek a legelső képek az Xbox 360-ra, és ha minden igaz, PlayStation 3-ra is megjelenő Saints Row 2-ből. Tessék meglesni őket!
Megérkeztek a legelső képek az Xbox 360-ra, és ha minden igaz, PlayStation 3-ra is megjelenő Saints Row 2-ből. Tessék meglesni őket!

A képeket a játék mai napon megnyílt hivatalos honlapján is megtalálhatjátok. A weboldalon egyelőre a pikcsörökön kívül nagyon semmi érdekesség nincsen, csak egy felirat, mely a program 2008-as megjelésére utal. A látottak alapján a folytatás valamivel szebb lesz, mint az előző rész, ráadásul néhány képen feltűnik a motor, melyet az első részből sokan hiányoltak.

12.
12.
kharami
ez is olyan optimalizálatlan lesz mint elödje , rá se fogok nézni!
11.
11.
ldavid
#9: attól még hogy neked nem tetszik, nem biztos hogy rossz..
10.
10.
shadow16
saints row 1-ben elég sok egyedi dolog volt. mint pl: a széf rablás, a banki kölcsön, rengeteg activities, hitmankedés, meg a nagyon nagy részletes auto tunningolás ami olyan részletes volt mint az NFS-ben meg még rengeteg apro dolog ami nagyon feldobta a hangulatot. Amugy szerintem a Saints row 1 sztorijának folytatása lesz. me az imdb szerint elég sok szinkron hangot meghagytak min pl: a Lilák vezérét aki elintézte hogy a játék végén felrobbanjon a Hajó amelyiken mi voltunk és meghalljunk. szerintem bosszut kell majd állnunk vagy a tesojával vagy azzal a cásvoval akit eddig irányitottunk mert tul élte.
9.
9.
Dr Strangelove
8.
8.
Dr Strangelove
Thoome: Nem értek egyet veled abban, hogy silány gta klón lett volna. A Storylinera igencsak figyeltek, és az, hogy különböző feladatok elvégzésével (bérgyilkosság, autóversenyzés, drogdílerkedésben való részvétel ) lehetett küldetéseket vállalni, nagyon megdobta a hangulatot.

Per pillanata második ez a legjobb gengszter témájú tps a piacon véleményem szerint. Az első a Vice City. A San Andreas minden volt, csak jó nem: hiába volt négyszer akkora a játéktér, mint a korábbi gta játékokban, nem volt megfelelően kihasználva, iszonyat sok volt az üresjárat. A grafika meg... tudom, közhely, de az utolsó dolog, amit egy játékban nézni kell, ez a grafika. Ha nincs megfelelő atmoszféra, lehet akármilyen csilivili a cucc.
7.
7.
Xabinho87
6: The Godfather 2-t kihagytad!:)
6.
6.
shadow16
Amugy az oktober elején megjelenő az amerikai EGM Magazin-ban részletes előzetes lesz a Saints row 2-ről. szóval érdemes lesz figyelni.
5.
5.
shadow16
EZ ÜBER KIRÁLY LESZ!!!!! SAINTS ROW 1-ET IS RONGYOSRA JÁTSZOTTAM!. 2008 A GENGSZTER JÁTÉKOK ÉVE LESZ. GTA 4 VS SAINTS ROW 2 VS MAFIA 2!
4.
4.
ldavid
nekem csak a 4. kép tetszik xD
3.
3.
Xabinho87
Igen szép lesz!:D Remélem nyárra elkészül a játék! Amit várok a második részbe: motor (teljesül:D), sokkal több házat lehessen venni/bemenni, ne legyen annyi bug! ez nagyon fontos, mert volt amikor küldetés közbe beleolvadt a földbe és kezdhettem előről.:( Repülőgépek, jobb boltok stb...)
2.
2.
skiz0
1.
1.
huszti
hmm...próba cseresznye...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...