Nyolc perces Halo 3 videó review

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Egy videó review formájában megérkezett az eddigi legbővebb, leginformálisabb Halo 3 bemutató. A videóban sosem látott ingame jelenetek is vannak!
Egy videó review formájában megérkezett az eddigi legbővebb, leginformálisabb Halo 3 bemutató. A videóban sosem látott ingame jelenetek is vannak!


A most látható videó valószínűleg az utolsó morzsa, mellyel éhüket csillapíthatják azok, akik majd' megvesznek a Halo 3-ért. A videó ezen kívül rávilágít egy fontos tényre is: érdemes volt előrendelni!

Még nem rendelted elő a Halo 3-at?
Irány a GK SHOP!
13.
13.
Halo king
#6: hol vettétek a halo1-et?
12.
12.
Halo king
Ez volt életem legjobb játéka meg volt és nagyon jó sírtam annyira jó volt a grafika minden bárcsak lehetne még kapni! írjatok ha valahol meglehet PC-n az 1-et pls!
11.
11.
alex512
A HALO amúgy is a játékélményével nyűgözött le minket a grafika egy másodlagos dolog (ez esetben meg bőven jól néz ki ha nem is a legjobb),de ez igaz szinte minden játékra.
9.
9.
Game Fan
A hajo 2 is jó de ez ég és föld

9.
9.
Game Fan
7.
7.
amd33
Jah a graf szerintem se olyan eget rengeő de azért ne mis szar viszont a game hangulata és játékmenete tényleg üt mindent!
6.
6.
Obi1
Szerintem bőven elég a grafikája, ma kipróbáltam.Elég jó volt.
4.
4.
alex512
Nem azért hogy leszóljam de a grafika nem annyira szép legalábbis ebben a videóban mint azt hallottam és láttam ezelőtt, nekem csupán ennyi negatív érzésem van vele kapcsolatban de a játékmenet és a sztori kárpótol amúgysem néz ki rosszul de egy Unreal Tournament 3 mellett már nem annyira szép. Imádom a Halo-t csak annyi a gond hogy nekem várni kell a PC-s kiadásra és egy olyan vasra ami vinni is fogja.
3.
3.
Dentis 360
Aki Halo 3 videókra vágyik de nagyon,azoknak irány a www.gametrailers.com,mivel ELKÉPESZTŐEN sok friss Halo 3 videó került fel erre a weblapra...
2.
2.
Unrad
Bár a narrátor hangja nem igazán ideillő.
1.
1.
Unrad
Hosszú, és valamennyire tartalmas a videó, nem rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...