Az első információk a Saints Row második részéről

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 25.
  • Hír
Az első látnivalók után végre megérkeztek az első információk az eredetileg Xbox 360-exkluzív Saints Row második részéről, mely a tervek szerint jövőre jelenik meg.
Az első látnivalók után végre megérkeztek az első információk az eredetileg Xbox 360-exkluzív Saints Row második részéről, mely a tervek szerint jövőre jelenik meg.


Az időközben PS3-ra is bejelentett folytatás ismét Stilwater városában játszódik majd, a sztori pedig ott folytatódik, ahol az előző rész végén abbamaradt. A helyszín nagyobb, változatosabb: a készítők szerint rengeteg felfedeznivaló vár a játékosokra. Természetesen a GTA trónját fosztogatva a készítőknek is eszébe jutott, hogy ideje lenni kissé bővíteni a járművek repeortárán is: az új részben lesznek végre motorok, motorcsónakok, helikopterek és repülők is. Karakterünk teljes testreszabhatósága mellett kétfős - online is tolható - kooperatív módot ígérnek a fejlesztők, továbbá olyan MMO-szerű többjátékos módot, hogy ha kipróbáljuk, köpni-nyelni sem tudunk majd.
15.
ldavid
ilyet nem mondtak, egy amcsi lapnak nyilatkozott róla Dan Houser, abban az állt hogy cooperatív, story-hoz kapcsolódó, és nem egy alap DM

MMO persze nem lesz
14.
ps3
Mind1 a GTA-t nem veri,semmilyen tekintetben!

Max elhülyül vele az ember,frissülés képp!

ennyi....nem több!!!"Kérem kapcsolja ki"!!! :D
13.
shadow16
ldavid azt mondták pontosan hogy a GTA vice city stories-hoz hasonlo multiplayer modok lesznek. szall semmi coop meg MMO az csak a saints row 2-ben lesz.
12.
ldavid
#4: Pont, hogy azt mondták nem egy átlagos DM lesz.#8: Ez így hülyeség, szinte biztosra vehető hogy a Rockstar kiadja,

az eddigiek is kijöttek és amúgy is kell a pénz a Take2-nak..

Ezzel szemben a SR eddig csak X360-ra volt elérhető,

szóval nem igazán lehetne komoly ellenfélnek nevezni, max technikailag.#9: Szerintem meg az tuti, hogy te értelmileg egy középső csoportos óvodással vagy egy szinten.
11.
huszti
Valszeg megint lessz egy cép karaktergenerálás. NEkem csak ez nem jött be, mert így a sztori lentebb csúszott...
10.
Dr Strangelove
Shadow16: Nem halt meg. Ha 100%-ra viszed végig a játékot, akkor kicsit más a befejezés. Hallani egy jókora placcsanást, mielőtt a polgármester úr cafatokra robbanna a hajójával együtt.

Én arra tippelek, hogy a karakter túlélte, és most dühös. Nagyon dühös. Érdekes lesz lemészárolni azokat, akikkel az előző részben vállt vállnak vetve küzdöttünk, de már várom hogy megjelenjen.
9.
JcGross
szerintem 100%, hogy GTA IV kijön PC-re.
8.
shadow16
annyira lesz pc-re mint a gta 4. semmenyire. de ha mégis lesz gta 4 pc-re akkor ezt is kiadják arra. mert komoly ellenfelek.
5.
shadow16
kiváncsi vagyok kit kell irányitnai majd. mert az első rész végén meghallt a csávo akit irányitanunk kellett.
4.
shadow16
De multiban szerintem biztos jobb lesz. Rockstar leszögezte hogy a GTA 4-be csak ilyen death matc meg ilyen alap multi modok lesznek. ITt meg már egy komplett MMO-t kapunk és kooperativ modot.
3.
_=XYZ=_
Egész jó játék lesz, de nem hiszem, hogy meg tudná verni a GTA 4-et. Legalábbis szerintem.
1.
shadow16
Szerintem is van esélye megverni a GTA 4-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...