Dawn of War: Soulstorm bejelentés képekkel

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Azt hittük a Relic-es srácok már nem tudnak új színt vinni a Warhammer 40.000: Dawn of War játékmenetébe - hatalmasat tévedtünk!
Azt hittük a Relic-es srácok már nem tudnak új színt vinni a Warhammer 40.000: Dawn of War játékmenetébe - hatalmasat tévedtünk!

 

Az Iron Lore segítségével fejlesztett - korábban már pletykált - harmadik kiegészítő, a Soulstorm ugyanis legalább annyira szenzációsnak ígérkezik, mint amennyire az alapjáték vagy a másik két kiterjesztés volt.


Ezúttal bolygókért fog zajlani a harc, a bolygóközi kampány érdekessége pedig, hogy a fejlesztők a Games Workshop által megálmodott teljes csillagrendszert beépítik az önállóan is futtatható adalékba. A meglévő hét játszható frakció új egységekkel fog bővülni (a sorozatban először jelennek majd meg a légi egységek!), hovatovább két új faj - köztük a Dark Eldarok - is vár a rajongókra.

Új érdekességekkel bővül majd a meglehetősen népszerű többjátékos mód, továbbá az előző kiegészítő Rizikó-szerű játékfajtája is tovább lesz fejlesztve. A megjelenésig jövő tavaszig kell várni - a bejelentéssel együtt 10 új kép is érkezett galériánkba.
1.
1.
StoryTeller
Soha nem kedveltem annyira az eldarokat ... talán a dark eldarral más lesz a helyzet. Bár multiban sima eldar jó rusher nép! ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...