Egy nap alatt 170 millió dollárt hozott a Halo 3

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 27.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft legújabb jelentéséből tudtuk meg, hogy csak az Egyesült Államokban már a megjelenés napján 170 millió dolláros bevételt generált a Halo 3.
A Microsoft legújabb jelentéséből tudtuk meg, hogy csak az Egyesült Államokban már a megjelenés napján 170 millió dolláros bevételt generált a Halo 3.


Az Xbox 360 exkluzív Halo 3 így minden idők legerősebben startoló játéka lett, még a Pókermber és a Potter mozik premier bevételeit is túlszárnyalta. Szeptember 25-én este a Halo 3-mal több mint egy millióan jelentkeztek be a LIVE-ra, mely az Xbox 360 internetes szolgáltatásának eddigi legnagyobb forgalmát jelentette. A játékot az USA-ban 1,7 millióan rendelték elő - ez a játéktörténelem leghatalmasabb preorder eseményének számít - ily módon a Halo 3 háromszorosan is bebizonyította, hogy jelenleg nincs ellenfele a játékvilágban!

Nincs még eredeti Halo 3 játékod?
Irány a Gamekapocs webáruház!
29.
29.
Guevara
28.
28.
user1
Ez a hozzáállás juttatta csúcsra pl a Mc'donalds -ot a műanyag zsemléjével, illetve pontosan így gondolkodtak a németek úgy kb Hitler hatalomra jutása idején....:)
27.
27.
user1
Fnorbert:

"Már megint van itt néhány ember aki azt hiszi hogy jobban tudja mint millió másik"



Rz nagyon tetszik. Ismered a viccet a legyekről és a tehénlepényről? Ők is millióan vannak. Nekik miért nem hiszel??...:)



Ide keveredett a snob -okból összeállt birka sereg is. Miért kellene hogy mindenki áradozzon róla attól hogy az xbox tulajok többségének tetszik? Pontosan erről beszéltem egy korábbi hír alatt is. Nagyon sokan csak azért rendelték meg előre a programot mert "mások is megrendelték, biztos nem rossz"....... Könnyen befolyásolható mások feje után rohanó buta népség. Gondolom ha a microsoft kirakná egy weboldalra hogy a háztetőről leugrani a legjobb buli a világon, akkor mind felrohannátok és öngyilkosok lennétek.....:)
26.
26.
Mr.BEAN
27: meg vezetéknélküli kormányt XD, a lényeg az, hogy hurrá mindenki jáccon HALO 3-at...
24.
24.
Pukhi-zik
22: az ms csak gépet nem tud épiteni ;)



az még a komoly mikor valaki ugy fikázza a játékot ,h nem is teccik neki ,utálja az xboxot (amugy alapból) ráadásul nem is játszott vele max 3 évvel az elsö után pc-n egy jó 25 percet.Ja meg alapból pc-s aki utálja a konzolokat. :D
23.
23.
ironwill
Sziasztok!



Előljáróban annyit, hogy én PC-s vagyok, de nem igazán játszom, csak ami esetleg tényleg megérint, szval konzol-t ezért nem veszek. Hogy mitől ilyen a Halo 3? Pontosan nem ismerem az előző részeket, DE az MS nagyon hangulatos reklám videókat készített, amikben a történetet bemutatják és nekem már ettől kedvem lenne játszani vele! Az a feeling, amit a videk adtak... húhh!



A story-t nem ismerem, nem mondom, hogy érdekesebb, mint a Quake, UT, vagy Doom története (ezért lehetőleg nem hurrogjon le senki), de az MS tényleg megadta a módját, hogy felkeltse a játékos társadalom figyelmét.



Más. Sztem, azért nem lehet egy játék rossz, mert bizonyos platformra nem jön ki. Na és? Szinte minden platformra van egy-egy kulti játék, ami annak a platformnak a húzója. (nem minden esetben csak platform exluzívra gondolok)



PS?: Final Fantasy ??, Metal Gear Solid ?

XBOX?: Halo

(a többiről platformról most nem beszélnék)



Bocsánat, én leginkább ezeket a játékokat ismerem, illetve ezek jutottak eszembe, de aki jártas ezen a téren, az úgyis tudja miről beszélek.



üdv, iron
22.
22.
KD
attól akadok ki a legjobban amikor valaki azt mondja hogy "ez egy kurva szar játék nem tom mi teccik benne másoknak", ugyanis:

bazdmeg azér nem teccik neked mer bazmeg mindenki más, mindenki más játékokat szeret! Arra a halál se kiváncsi hogy neked mennyire nem teccett és hogy szerinted mennyire kurvagaciszar. képzeld el én meg aszt mondom hogy inkább halo3 mint COD.. na és akkor mi van? én ilyen vok! nem kezdek el magyarázni hogy fu de buzigecifasszopó szar. EEENNYIIII!!!!!! amugy nincs LIVE om u-h a multit nem is tudom értékelni... de én mindig azt mondtam hogy egy játéknak a single- része legyen kurva jó, hiszen ezzel kezdődött az egész...
21.
21.
hopcsiri
A játék szerintem nagyon ott van! Ja, tetszenek a PS3-PC hozzászólások.
20.
20.
pistiboaz
nekem is megvan már,röviden:a halo 3 fantasztikus játék!

az egyik legjobb amivel valaha játszottam!hozzá kell tegyem több mint 20 éve játszom videójátékokkal...
19.
19.
Mr.BEAN
mi lett volna ha jön ps3-ra is(nem kérek köveket, csak mondom), meg most egyből pc-re is, akkor lehet hogy történelmet is írt volna... van 360-am, de sajna nekem az 1 nem teccett, így annyira nem érint a 3... a marketing meg az egyik legfontosabb dolog, ezt jól csinálta az MS(ha már ''semmi mást'' nem tud jól)...
18.
18.
reaperboy
Höh...Méghogy nincs párja,persze izlések és...
17.
17.
amd33
Szerintem is ten a game mégis pc-s vagyok de aközeljövőben benevezek egy x360-ra...:D
16.
16.
FNorberto
Már megint van itt néhány ember aki azt hiszi hogy jobban tudja mint millió másik.Akinek ez nem jön be annak izlésficama van vagy csak más világszemlélete.Méghogy szar?Röhej.Fogadok megint csak egy rakás PC-s szidja aki életében 5X-ör fogott joy-t a kezébe.Szánalom vazze:D:D
15.
15.
andris80
sziasztok. nekem is megvan végignyomtam heroicon, most legendarin kezdtem el, sztem az egyetlen negativuma a single rész rövidsége ( kb 8-9 óra nézelődéssel) a többi tényező rendben van. üdv
14.
14.
MR. SOPRANO
Én ma hoztam haza!És nekem nagyon tetszik.Sőt ez a legjobb része.Az első pályát lenyomtam.Nagyon komoly.Aki meg lehúzza,hogy egy csalódás vagy valami más, az meg vagy nem játszott vele még,vagy a régiekkel nem játszott.Nem hiszem hogy egy szar játék ennyire fogy.Ja és teljes mértékben egyet értek t.rolival.
13.
13.
Obi1
Hát ahány rekordott megdöntött, és amilyen pozitív értékelése van, alig van párja a játéknak.
12.
12.
t.roli
rs vegas. Akárh szeretnék neked hinni, akkor sem hiszem el h megvan. Sztem csak nem adtál ki érte pénzt, torrentről lehúztad, és neked akkor már tökmind1 h jó e a játék vagy nem a feelingjét kihagyod... HA MEGVAN persze csak akkor...
11.
11.
t.roli
Tőlünk nyugatabbra aki játszik már mindenkinek van nete. Itthon is már eléggé kezd elterjedni, főleg tavaly karácsony óta. Ez egy jó játék ha törik ha szakad, max van akinek nem tetszik. én száz százalék playstationos vok, nintendós multal, és pc-s jelennel, de nem úgy állok egy xboxos játékhoz h ez már rossz is attól függetlenűl h a zsámomra legelentmondásosabb konzolra jött ki. A borító szép a konzolon ( mármint graf, teljesítmény) de a tartalma, a pocsék minősége ellenére még lehet közel tökéletes játékélménnyel rendelkező játékot rá kiadni. Aki ezekkel a számokkal vitatkozik (NEM VELEM!!!) vagyis elkezdi mondani h milyen rossz stb és h ennél uncsibb nincs, az nézzen körűl a környezetében, hajtsa le a fejét, és hagyja ott örökre a számítógépét és soha többé ne nyúljon semilyen játékhoz mert ez már a szégyen katagória alatt van sokkal. Moh jó játék, de egy átlagosnál nem több. a legújabb része próbákozott, és sikerűlt neki kihozni valamit, amit régóta nem sikerűlt neki. De még nincs a top 20 ban sem, sőt!.

Van benne reklám, de ha az újságírok is rengeteg ponttal adományozzák, azt nem hiszem h mind elfogultságból tenné. Ésszel kéne kritizálni, nem azt mondani h szar, mert nem tetszik. Tetszik agy nem az különbözik attól h jó vagy nem jó dolgotól

End
10.
10.
freestylerrr
Ez nevetséges !!! Méghogy nincs ellenfele !

ha FPS és multi akkor ott a COD sorozat meg egy általam nem preferált de attol még hatalmas népszerűségnek örvendő game a CS (Counter Strike).

Még hogy nincs párja !

A középmezőnyben esetleg !!!
9.
9.
JesusEnergy
Bazzeg!!!Mitől olyan jó a Halo?Hát a Mohaa-val többen játszanak vazze.Semmi unicum nincs benne amitől más lenne mint a többi fps.Multiztam má Halo-val,életem eggyik legszarabb játékélménye voltés a single playert nem is említem akkor.Ott baszták el nagyon h nem gyúrtak rá a single-re mert akinek nincs nete at cseszheti.És itt arra a gamer rétegre is gondolni kéne sztem.
8.
8.
t.roli
Nem értek egyeseket. Tudom, sokmindenél van az h sokan játszák attól még lehet "rossz" (szebben: a híréhez képest nem megfelelő). De ez már a 3. része és még mindig szárnyal a sorozat szal csak nem olyan rossz játék mert ha rossz lenne, akkor nem vennék meg az újabb részeket, előrendelve stb stb!!! NEm döntene rekordokat! Ez nem rossz játék, biztos van benne valami ami milliókat megfog. Érdekes, a Ps-s Halo 2 vel is rengetegen játszanak, pedig mikori és átirat, mégis a grafon és a vistán kívűl szinte csupa pozitív visszajelzés van. Nem olyan jók mint a boxos de sok jót lehet arról is hallani. NEm beszélve arról, h a HALO 2 (9.4 pont) sima boxon olyan neveket utasított pontozásokban maga mögé a Gamespoton (nagyon megbízható oldal, ha nem a világon a legjobban pontozó oldala) mint a Half Life 2 és Far Cry (9.2 pont), Call of Duty 2/3 (8.8 pont), Cod (9.0 pont)... A Half Life 1 kapott még 9.4 et.



Halo 3 a világ legjobb játékai között van, akár tetszik akár nem ennyi ember nem téved!!! Én is szeretném, de mivel boxos, ugyse lesz soha. A top játékok listája: http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&page_type=games&tag=subnav;top_games#
7.
7.
tOMiiiiK@
Tényleg szép az eredmény, de a MS sok pénzt beleölt a rengeteg reklámba! már a myvipen is HALo reklám volt.... Ennek is köszönhető h ennyien vették meg már az első napon.

Sztem nem a legjobb játék, de nem lehet rossz, ez is biztos.
6.
6.
Obi1
És igen!

Tjames: Negatív visszhangok, viccelsz?Minden oldalon 9 és 10 között van a pontszám, és ezt nagyon kevés játéknak sikerült elérnie.Kettő, nem hiába adtak el ennyit EGYETLEN platformra egy nap alatt azthiszem.A Halo 3 a minden idők legnagyobb játék francine-ja, ez tény.Ez a játék - ahogy a készítők is mondták - a szórakozásról szól.Mert tényleg nagyon hangulatos a játék, a játékélmény a köbön tartózkodik.
5.
5.
Ca$h
Mindig is a multi számított egy FPS-ben a Halo2-vel még a mai napig több százezren játszanak naponta. Szerintem a Halo 3 jóval meg fogja dönteni a Halo 2, 7 milliós eladását.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...