Befejeződtek az Ace Combat 6 munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco Bandai bejelentette, hogy elkészült az Ace Combat-sorozat hatodik része, s a játék október 23-án végre boltokba kerülhet.
A Namco Bandai bejelentette, hogy elkészült az Ace Combat-sorozat hatodik része, s a játék október 23-án végre boltokba kerülhet.

Az Ace Combat hatodik része elsőként lépteti át a sorozatot az újgenerációba, nem kis meglepetésünkre kizárólag X360 platformon. A látványos grafika mellett a Fires of Liberation egyik nagy újdonsága az ún. Allied Support System, ahol amolyan támogató légi egységként harcolhatunk majd más gépek, helikopterek, tankok, hajók oldalán, ugyanakkor ezen egységeknek is kiadhatjuk saját parancsainkat bevonva így őket is a taktikussá váló harcokba.

A készítők szerint az eddigi legjobb Ace Combat-résszel gazdagodhat annak játékgyűjteménye, aki beruház majd a hatodik felvonásba, mely október 23-án jelenik meg. A hagyományos változaton kívül elérhető lesz egy limitált kiadás is, mely mellé egy botkormányt kap "ajándékba" a 150 dolláros vételárat kifizető rajongó.
6.
6.
air 2
Sajnálom hogy (még)nemjön PS3-ra,pedig ez a játék nálam perdöntő.
5.
5.
-Gabex-
Hát nekem az Ace Combat tetszett, de most már kicsit régi játéknak tartom...
4.
4.
t.roli
1:0 az ikszboksznak mert valakinek már megint volt pénze...

Életem legjobb repülős játéka VOLT :(

3.
3.
PS3!!!!!!
2.
2.
wildláma
1.
1.
McDuff
legalább ps3-ra kijönne,mert tervezek 1 ps3 beszerzést...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...