Bemutatkozik a 9th Company: Roots of Terror

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Megtörtént eseményeket feldolgozó, akció-orientált stratégia készül a Pacific Stormot is jegyző Lesta Studios műhelyében, mely a 9th Company címet kapta.
Megtörtént eseményeket feldolgozó, akció-orientált stratégia készül a Pacific Stormot is jegyző Lesta Studios műhelyében, mely a 9th Company címet kapta.

 

A játék során a szovjet hadsereg egy meglehetősen fiatal katonákból álló századát kísérhetjük el Afganisztánba, ahol a srácok meglehetősen véres csatát vívtak az ott rájuk váró mudzsahedin harcosokkal - ezúttal viszont az oroszok voltak emberhátrányban: minden bakára tíz afgán jutott egy-egy csata alkalmával.


A nonlineáris sztori keretében 12 egyedi térkép, közel nyolcvan játszható egység vár a játékosokra. A fejlesztők csodaszép grafikát, rendkívül élethű fizikai motort ígérnek. A játék állítólag igen komoly morál- és jutalmazási rendszert kapott, így minden taktikai érzékünkre szükségünk lesz a siker érdekében. Megjelenés a jövő év második negyedében.
3.
3.
Racsika
Vagy pár lelkes orosz fiatalt. Egyébként fogalmam sincs, hogy mi a jó ezekben a játékokban, utoljára ami ilyen volt, a World in Conflictot próbáltam ki, az is tök tré, ja gyönyörű grafika csak azt se tudod mi hol van, ennyiből inkább maradok az Age3nál, vagy Warcraft3. Majd a Starcraft2 lesz az ami úgy igazán érdekel... Ezek a modern stratégiák túl elborultak szerintem, rendeled az egységeket, ilyenolyan előléptetés, ha nem a Zrinyire jársz már végig se tudod tolni... :D
2.
2.
kenny22
... majd úgyis kiderül, h milyen is lesz valójában...
1.
1.
Mast3rmind
Engem valahogy még nem fogott meg :), de lehet pár lelkes amerikai fiatalt igen xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...