Prequel lesz az új Prince of Persia?

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 10.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák kaptak szárnyra az új Prince of Persiával kapcsolatban! Az információk mellett megjelenési dátumot és friss képeket is kaptunk - olvassátok!
Újabb pletykák kaptak szárnyra az új Prince of Persiával kapcsolatban! Az információk mellett megjelenési dátumot és friss képeket is kaptunk - olvassátok!

Ugrás a galériához

A Ubisoft Montreal műhelyében készülő Prince of Persia 4-ként illetve Prince of Persia: Ghosts of the Past-ként emlegett játék megjelenése a jövő év második felében várható PC-re, PS3-ra, X360-ra és Wii-re. A hírek szerint új trilógia készül (a második rész a filmadaptációval együtt, 2009. nyarán érkezik majd), mely a 2003-ban indult háromrészes sorozat előzményeit meséli el. Ki-ki örömére az új rész szakít a Warrior Within és a The Two Thrones sötét stílusával, s a The Sands of Time mesés, keleti hangulatával hódít majd. A fenti két kép már ingame jeleneteket ábrázol, s bár kezdetlegesek, annyi kivehető belőle, hogy lesz egy segítőtársunk (a gyengébb nem tagjai közül ofkórsz), akivel együttműködhetünk majd az akadályok leküzdése végett. Alig várjuk!

24.
24.
jeti93
A sok láma és még menniy iq-nk van... aki olvasni se tud az kussoljon.

plussz: A ww videókban van1 olyan ahol harcol 1 nagy csatában a prinsz lehet h arról fog szólni az új trilógia.
23.
23.
sikoy
te hülye vagy shadow! Ez egészen biztos hogy nem az amiről mi beszélünk. Azt a sárkányrepűlős dolgot azt valami seggfej találta ki mellesleg nem is Last Canyon néven emlegetik hanem The Ghosts of the Past!
22.
22.
Taz03
ennek örülök,mert ilyen fos képek alapján ha ez lenne az új pop,hát én sírnék...ez nem is prince of persia hanem inkább prince of the lighting woman...és amúgy az lenne a herceg?? inkább quasimodo-ra hasonlít és akkor már egyből az új cím: prince of notre dame
21.
21.
shadow16
Hányas az IQ-tok? Kideült hogy ez a hír a hét átverése!!!!

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3508&news


lebuktaták a kitaláloját.
20.
20.
Obi1
A második részt kétszer, a harmadik részt úgy ötször toltam végig bill+egér kombinációval, nem volt nehéz az irányítás.Mondjuk azért joystickkal sokkal könnyebb.
19.
19.
logoffmeister
Huhúúúú, jó kis hír! Egyik kedvenc játék-trilógiám. Emlékszem, mind a hármat egér+bill.-el nyomtam végig. Nem nehéz, csak meg kell szokni. A legjobb szerintem is a WW volt. De várom a következő részeket és a filmet egyaránt!
18.
18.
Detroid
Juhuuu kedvenc gammám folytatódik és még 3 rész lesz niceeeee
17.
17.
Kolipoki
Én a harmadik részt vittem végig egér+bill kombinációval. Sztem nem volt gáz. Ha belejön az ember megy az.
16.
16.
Danyell86
Valaki tolta ezt egérrel és bilentyűzettel, csak, azért kérdem, hogy mennyire nehéz-e azzal, mert én még Ps 2őn toltam végig, csak azóta eladtam és felakarom frissíteni a memóriám, ezért egymás után végig tolom:D
15.
15.
Danyell86
Végreeee, mióta befejeztem two thronest, azóta várom már, persze én azt hittem, hogy assasin creed ( amit ugyanúgy várok már, mint egy crysist, vagy bármi mást) miatt lefújták a PoP projectet, de ezekszerint nem, kíváncsi vagyok mit hoz nekünk a NextGen grafikai modelljével!
14.
14.
KratoS
Nekem is a Warrior Within a best, a többi sem rossz. Bár a képek hangulata nem a "mesés keleti hangulatot" árasztják magukból. hehe. Hátha az égiek meghallgatják a kívánságom és és maradnak a darkos vonulatnál.
13.
13.
skiz0
Prince of Persia 4eva :) Mindhárom rész hatalmas volt, a SoT "mesés" stílusa, és a darkos WW style is egyaránt jól állt a sorozatnak :) Alig várom már a folytatást..

Viszont a képekből sokminden aztán nem derül ki, ráadásul benne van a pakliban az is, hogy kamu az egész...de azért remélem nemsokára kapunk kézhez valami biztos infót :)
12.
12.
hopcsiri
Reméltem hogy nem marad abba a sorozat! Hip Hip Hurrá!
11.
11.
demon68
nekem a warrior within tetszett a legjobban, de a többi is nagyon jó volt. nekem ez az előzmény-dolog valahogy nem tűnik valószínűnek, mert a sands of time-ban először találkozik a herceg az idő homokjával, szóval nem tudom mi lehetne az előtt, mert időhókuszpókuszok nélküli prince of persia-t biztos nem fognak csinálni. nagyon fiatal is volt még a sands of time-nál a herceg, tehát gyereknek kéne lennie még ha előzményt akarnának csinálni.
10.
10.
t.roli
Sands of time a kedvenc. de a többi sem rossz
9.
9.
lac15
háát a filmet jobban várom jelenleg mint ezt az új POP trilogiát
8.
8.
Obi1
A-a, a prequel előzményt jelent.



Mellesleg ez a hír nagy csalódás számomra, nekem a harmadik rész kevert hangulatvilága jött be a legjobban.
6.
6.
SWBF2
Ez nem is igaz sajna....ez csak egy hoax :(
6.
6.
SWBF2
Ja és :prequel:előzetes
5.
5.
huszti
Nah-nah...:) Assasins Creed, meg PoP? hohó:D ez jó lesz!
4.
4.
SL89
szerintem elkurtak ezzel az egeszet

de ez csak az en velemenyem

3.
3.
fojesz
"a MÁSODIK RÉSZ a filmadaptációval együtt, 2009. nyarán érkezik majd"



Aszittem eléggé világos. :)
2.
2.
wildláma
Most akkor az új trilógia 2. rész fog 2009 ben megjelenni vagy az egész 2. trilógia kezdő része
1.
1.
tjames
hát majd kiestek a szemeim hogy lássak valamit aképekből sajnos. de maga a hír örömteli!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...