Japánban erősen kezdett az Xbox 360 Elite

  • Írta: Daks
  • 2007. október 15.
  • Hardver
Link másolása
Japánban a Microsoft csak most kezdte el árulni az Xbox 360 Elite csomagokat. A fekete torony jól kezdett, a legtöbb helyről a premier napján elkapkodták mindet.
Japánban a Microsoft csak most kezdte el árulni az Xbox 360 Elite csomagokat. A fekete torony jól kezdett, a legtöbb helyről a premier napján elkapkodták mindet.

A HDMI csatlakozóval, 120GB-os merevlemezzel ellátott, és fekete külsőt kapott Xbox 360 konzol múlt pénteken debütált a Felkelő Nap Országában, ott, ahol eddig igencsak hátrányban volt a Microsoft. Az Elite azonban meglepően jól kezdett, a legnagyobb üzletekből (AsoBitCity, Gamers, Messe Sanoh és Sofmap) már a megjelenés napján elvitték az összeset. Pontos számadatokat nem tudunk, de elemzők szerint az Elite jelentheti az Xbox 360 Japánba való igazi betörését.
9.
9.
user1
Ez így számadatok nélkül semmit nem jelent. Olyan mintha azt mondanám hogy a zöldséges néni a rengeteg alma közé berakott 4 körtét, és azt pillanatok alatt elhordták...:)

Majd meglátjuk mi lesz. A sony nem fog tétlenkedni. Hazai pályán semmiképpen. Egyébként is. Arrafelé a wii verhetetlen.....
8.
8.
Rod
Fekete-fekete, azt hitték PS3-mat vesznek :D

Viccet félretéve azért a HALO még a japánoknak is bejön...
7.
7.
huszti
max százezrek,mert az MS nem gondolta, hogy ennyire viszik sztem..
6.
6.
hopcsiri
Már az is egy kissebb csoda, hogy egyáltalán veszik. Csak így tovább!
5.
5.
t.roli
amúgy erre én is gondoltam, h hány darab lehet ebből, ha mindet elvitték... Mivel a microsoft nem tekinti magát nyertesnek a azon a helyen, ezért nem hiszem h milliós példányszámot küldtek oda...
4.
4.
shadow16
jaja. PSP is hogy belendült amikor kijött a slim. DS-t se vették nagyon amig nem jött a LITE. a japcsik inkábbk ivánrka és a második kiadást evszik.
3.
3.
Sörivó
Elvileg aszt mondják,hogy ez már megbízhatóbb mint elődei !
2.
2.
SWBF2
roli,először meg kéne tudni hogy mennyi az az összes elkapkodott :)

Nem hiszem hogy olyan sok
1.
1.
t.roli
japánoknak minőség kell. tán ebben látják a minőséget. Hozzáteszem, én soha nem láttam meg az xbox 360-ban a minőséget....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...