Bejelentésekre készül szerdán a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Bejelentésekre készül a szerdai nap folyamán a Capcom: sokak szerint a Lost Planet és az Okami folytatásainak bemutatására van esély.
Bejelentésekre készül a szerdai nap folyamán a Capcom: sokak szerint a Lost Planet és az Okami folytatásainak bemutatására van esély.



A Capcom közösségi weboldalán egy fentihez hasonló számláló látott napvilágot a napokban (a különbség annyi, hogy az eredeti mozog), mely szerint készüljünk fel, mert itt bizony durván kapni fogunk valamit az arcunkba. A fenti kép alapján sok esélye van, hogy bejelentik a Lost Planet második részét, mely - amennyiben igazak a pletykák - PC-re és PS3-ra is elkészülne annak ellenére, hogy az első epizód Xbox 360-exkluzív volt. Mások szerint egyébként bejelenthetik az Okami folytatását is - ez Wii-re és PS2-re készül az első pletykák szerint.
7.
7.
Glek
Höhh már megint telesírom a párnám... :P Nyugottan fejlesszenek csak PS3-ra... Lost Planet szép volt, jó volt... de még1x elő nem venném... Agyatlan hentelősjáték... szvsz :)
6.
6.
ios008
igy van, resident evil 5 jöhet:D

jöhet, meg a lost planet is jöhet folytatásban. isten az a játék
5.
5.
Ca$h
Rapid: Nem ír butaságokat, csak te vagy tájékozatlan. A Lost Planet egészen pár hónapig X360 exkluzív volt, persze mindenki sejtette, hogy csak ieiglenesen lesz az, mert fél évvel később bejelentették PC-re.
4.
4.
Rapid
Ha a Lost Planet XBOX 360 exklúzív volt, akkro én mit toltam végig a PC-men? Ki az aki ennyire figyelmetlen, hogy ilyen butaságokat ír le? A Lost Planetet kiadták PC-re is, DX9 és DX10es változatban is!
3.
3.
skiz0
Meggyőződésem, hogy Lost Planet 2...sokak szerint PS3-ra a "sima" LP, a Monster Hunter 3 Wii-only mivolta miatt :) De kitartok a véleményem mellett továbbra is..
2.
2.
Sogi
residentet csinaljanak inkabb gepre:D
1.
1.
deak91
jó lenne mind kettő game

okami naon király volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...