Vadonat új Army of Two trailer érkezett

  • Írta: tjames
  • 2007. október 15.
  • Hír
Link másolása
Új videó érkezett a hamarosan megjelenő, kooperatív módra kihegyezett játékról, az Army of Two-ról - ez a trailer talán az eddigi leghangulatosabb, érdemes megnézni!
Új videó érkezett a hamarosan megjelenő, kooperatív módra kihegyezett játékról, az Army of Two-ról - ez a trailer talán az eddigi leghangulatosabb, érdemes megnézni!


10.
10.
Shagy
beszaráás :D csak itt lenne má a polcon :D

9.
9.
Ca$h
Zjuhuhuhuuuuu j de kemény lesz ez a stuff! :)))
8.
8.
Sörivó
Ez mocskosul nagy game lessz ! Rettegjetek malacpersejek, mert itt a végetek hamarossan ! Ez a hátralévő 2,5 hónap valami eszméletlen kemény lessz , jön vagy 10 tuti game !: Army Of Two, Yericho, Assassin's Creed,Call Of Duty 4, Kane & Lynch, Pro Street, Beowulf, Soldier Of Fortuna, Haze, Unreal Tournament 3, Conan, Akkor ps3-ra még nem jelent meg ,de hamarossan : Stranglehold, Medal of Honor , és akkor ez még csak a 2007-es év ! A 2008-as sztem még keményebb lessz : Resident Evil 5, Sillent Hill 5, Prototype, Alan Wake, Alone in the Dark, Turok, Dark Sector, Gran Tourismo 5, MGS 4, Killzone 2, remélem God of War 3, Dead Rising 2 , úristen, menni kell Kane-el ,és Lynch-al bankot rabolni ! mert ez 1 vagyon !
7.
7.
tjames
véres képernyő épphogy itt hiteles nem? ha valakit meglőnének aki épp előtted áll, annak vére bizony szerintem ráfröccsenne az arcodra nem? bár sosem lőttem még le senkit, s még cska nem is álltam áldozat mögött.
4.
4.
Optimus Prime
Szabadna megkérdeznem, hogy mitől lesz véres a képernyő?

Ez a Republic Commando-ban rendben volt, de ez ráadásul 3rd person. :S
3.
3.
General Thomas
Ez a COL HARD CASH nagyon üt :D
2.
2.
tjames
A maszkok meg tisztára Jason: Péntek 13, csak jobbak! XD
1.
1.
wildláma
A vér tisztára Gears of war csak jobb! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...