178 százalékkal nőttek a PlayStation 3 eladásai

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Egyesült Királyságban 178 százalékkal nőttek a PlayStation 3 eladások az újonnan megjelent, negyven gigabájtos merevlemezzel szerelt modellnek köszönhetően.
Az Egyesült Királyságban 178 százalékkal nőttek a PlayStation 3 eladások az újonnan megjelent, negyven gigabájtos merevlemezzel szerelt modellnek köszönhetően.

A toplistát ennek ellenére továbbra is a DS és a Wii vezeti, azonban az Xbox 360-at már maga mögé tudta utasítani a Sony újgenerációs gépe. A hatalmas növekedés az újonnan megjelent 40 gigás vinyóval szerelt modell boltokba kerülésének és a hatvan gigabájtos változat árcsökkenésének volt köszönhető. A PlayStation 3 legnépszerűbb játékai, mint a Motorstorm, a Formula 1, a Resistance és a Heavenly Sword szintén keresettek voltak, több toplistán is előkelő helyet foglalva el így.
38.
38.
DerMedve
Glek, egészségedre. Neked boxod van nekem ps3am ennyi. Megbeszéltük?
37.
37.
Glek
Majd meglátjuk... :P Viszont ha mégse férne rá, akkor van sok-sok elhetőség... Pl 2 DVD-n, vagy gagyibb változat, vagy HD DVD-n... Viszont addig is én jóval olcsóbban szerzem a játékokat :P Tudom hogy warez, de Mo.n ne ámítsunk már senkit pls... :) És nézhetek másolt HD filmeket is... :)
36.
36.
Wizard8
tény hogy a ps 3 az eséjes hoszu távon pl a bluray miatt...

1 ev mulva hollex a 360 doboz amiko ma rasefer 1 jatek a hd dvdre ...
35.
35.
Glek
De egyébként ez a PSfanboyok kezték... még sokkal régebben. :P Az a poén hogy akkora IQ fighter némelyik... akkor jönnek hogy óóó mig alig van piacon a PS3 mikor feljön hogy max a pöcsükkel játszhatnak PS-en (bocs a kifejezésért... de most ilyen a hangulatom :P) de ilyenkor meg elfeledkeznek erről az apróságról... Megnézem majd hány fajta PS3 lesz később... :)
34.
34.
Glek
Mittudomén... :P :D Jópáran problémáztak a Falcon miatt is... hogy "most mit gondol az aki most vette másikat, ami ezzel szarabb meg minden" Ilyesmi hsz-ek voltak :)

Nah ez látod egy jó gondolat volt, nem a ti problémátok... az meg hogy ti mit gondoltok nem nagyon zavarja egyik boxost se... :P

Nekem eddig nem volt problémám vele, ha mégis lenne akkor pár nap alatt megjavítják... nagy kaland. xD
33.
33.
lac15
hát ha hozzányomod a füledet a géphez:D

amugy Glek részben igazad van

de nem is tudom már melyik boxos kezdte el azt hogy menyi fajta van a ps3ból

az meg hogy szarul lett összerakva az nem nekünk baj hanem azoknak akiknek boxuk van és ez inkább egy tény:D

és mond márel kimondta hogy baj hogy lenyomják az x360an árát?
32.
32.
rafik
Használjatok fülhallgatót...xDD...Egyébként az én boxom sem hangos, sőt!Azé még nem hallottam a ps3-at!De biztos van azon is hiba! Vagy nincs??

31.
31.
Glek
LOL Nimat ez tetszett! :D :D Egyébként egyet értek veled... A mostani írásától függetlenül is... khm.. olyan Punisher amilyennek felvázoltad! :P

De egyébként kész röhej egy-két PS fanboy.... Egyik nap az a baj hogy a 360 az lego, másik nap az hogy sok féle van... hát vegyétek már észre magatokat!!! PS3-ból igaz nincs 8 féle vwinchesterrel szerelt mi? Jah meg az is baj hogy lenyomják az árát... Az meg hogy csak azt veszel hozzá amit akarsz, csak pozitív... Nem tukmálnak rád ilyen-olyan Blu-Rayeket... stb.

Ne siessük el a véleménynyílvánítást mi??? Röhej akkor most te mit csinálsz (nemtom már ki írta :P) Ez csak egy pillanatnyi állapot... megjelenik a starter pack akkor meg xboxot vesznek. Ilyen a biznisz :P

Hát szvsz nem hangos a box... jó nem is halk... szubjektív. :) Jó letöltésnél gáz tényleg.
30.
30.
t.roli
:D

Amúgy este letöltésnél elég gáz a hangos xbox...
28.
28.
lac15
a géped csak azér hangosabb mer 4 venti van benne

az meg télleg igaz hogy játszás közben nem nagyon figyeled a gép hangját

de szted mit gondoljon arról hogy f***?

sztem mindenki ugyanarra gondol

szla en mentegetőzz iylen kifogásokakl legalább ismerd be hogy ezt mondtad rá
27.
27.
nimat16
Hát fity ez blöff hogy azért nem kell mert olyan mint egy turbina,hát nekem van xboxom és elmonadanám,hogy egyáltalán nem turbina,pl a számítógépem amibe 4 venti van sokkal hangosabb.Meg játék közben úgyse lehet hallani semmit az xbox hangjából.Jah és punisher én nem szidtalak csak annyit írtam hogy f***-vagy.Az f után mindnenki azt gondol oda amit akar.Ha te egy trágár szóra gondoltál az csak téged minősít.
26.
26.
hopcsiri
fity, megnevettettél, kösz! A fehér PS3 szerintem is odab*sz.
25.
25.
t.roli
amúgy a ps2 őt egy konzol sem fogja utolérni. Se ps3 se xbox, és se wii. Elősszőr a ps1 eladásaiot kéne túllépniük. de azt se érik majd el
24.
24.
Mr.BEAN
mért is lenne jó ha ps3 lealázná a piacot? megint lenne egy egy jó kis monopólpiaci helyzet, ami senkinek se lenne jó...nem tudom, ki hogy van vele de én azt tanultam(om) a suliba, hogy a verseny a piac mozgatórugója...
23.
23.
hopcsiri
Ha 2-3 év múlva eldől a csata, a győztes előtt megemelem a kalapom, bármelyik is legyen az, mert mindkét fél nagyot kockáztatott!
22.
22.
hopcsiri
Jól látod Tam! Egy "jó hét" még nagyon karcsú. 3 milliárdért adott el részvényt a Sony, hogy fedezze az LCD biznisz és a PS3 által termelt veszteséget. Ja és X360 tulaj vagyok!
21.
21.
nimat16
Te punisher mekkora egy f*** vagy.Meg se jelent a Mass Effect,és máris lejárt lemez?(Biztos tutod mi az a Mass Effect?)Jah és nem hinném hogy pl egy DOOM lenne az évszázad játéka,semmi bajom a doomal de végtére is egy agyatlan shooter.A PS 3 vs XBOX 360 csatát viszont izgatottan várom,ez a csata valószínűleg jobbnál jobb játékokat és szolgáltatásokat fog jelentni,ami nekünk csak jót jelent.
20.
20.
szmorepapa
GO sony GO meg fogjuk a WII-t is :)
19.
19.
ps3
20: Igen arra én is kíváncsi leszek!Lehet többet veszbe be a Sony a PS3 ból mint a Ps2-ből anno!

Azért erre meg megint nagy az esély!

18.
18.
Tam
Szerintem a Sonynál nem örülnek ennyire! Ha csak azt nézzük hogy az eredeti áron is veszteséges volt! Azért majd a profitot-deficitet megnézném mondjuk úgy 3 év múlva.
17.
17.
SWBF2
7:a PS3 soha nem fog olyan sikert bemutatni mint a PS1 és PS2.
16.
16.
tombar
Punisher: de ha úgy nézed hogy számára ez az évszázad játéka? attól még neked nem muszály a lejárt lemezzel játszanod.
15.
15.
Obi1
Punisher, ahhoz képest hogy lejárt lemez a Mass Effect, még meg se jelent..
13.
13.
tombar
ez kábé az a szitu, mint amikor azon filózok, hogy melyik stukival szeggyem le az osztálytársaimat. ak47 vagy m16-os géppityuval. mindegyiknek meg van a maga rossz és jó oldala, de mindkettő vmilyen szinten változtatoot a világon.

na gyűjtök pc-re:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...