Újabb Unreal Tournament III videók érkeztek

Link másolása
Megjelent az Unreal Tournament III bétaverziója, így akinek van elég gépe hozzá, valószínűleg most is azt tolja - ezen pedig nem is csodálkozunk!
Megjelent az Unreal Tournament III bétaverziója, így akinek van elég gépe hozzá, valószínűleg most is azt tolja - ezen pedig nem is csodálkozunk!



Két új videó érkezett a hamarosan megjelenő játékról: mindkettő pörgős, gyönyörű és hangulatában a régi szép időket idézi. Amennyiben nincs meg a béta demó vagy csak pihensz egy kicsit két menet között, akkor itt az ideje, hogy videózz egy nagyot!


11.
11.
Taz03
figy részben igaza van,mert ha jól tudsz bánni a gamepaddal akkor lehet tolni faszán,de néha mire az analóggal becélzod pontosan a delikvenst addigra egérrel 8x fejbelövöd.

szal sztem fps = pc
10.
10.
user1
Pukhi-zik:

"én tudok egérrel is meg gamepaddal is. De akkor is jobb a gamepad."



Aki ilyet állít, az hazudik. Te konzolon játszol, és most meg kellett magyaráznod hogy miért, ezért kitaláltad hogy te tudsz ám mindennel, de a gamepad annyival jobb......

Mond csak. Miért nem analog kart mellékelnek a pc -khez mutató eszközként? Ezen gondolkozz el. Én elhiszem ha azt mondod hogy te jobban szeretsz gamepaddal játszani, de attól az még alkalmatlanabb marad a feladatra. Aki valaha is szeretett fps -t játszani pc -n, az soha nem írna le ilyen mondatot amit tőled lehet olvasni.
9.
9.
Pukhi-zik
én tudok egérrel is meg gamepaddal is.És nem mondja senki ,h béna vagyok mert mindig fps fan voltam.De akkor is jobb a gamepad.



User senki nem mondta ,h fél percig célozz.Látszik ,h teljesen fogalmad sincs arrol hogyan is lehet profin tolni Xboxon egy FPS játéko.És nem megeröltetö hanem idegbajos.pl a unreal champ. xboxos verzioja tökéletesen irányitható.Falra szalto onnan lő és ujabb szaltó.. Sza simán ment és nem ment szét az agyad.És a játékélmény ugyan az!!!! ez a lényeg. Aki csak pc-n nyomja az maradjon csöndbe tapasztalat híjján.köszi
8.
8.
ios008
7:

biztosan egyébként, ha pl a konzolhoz vagy hozzászokva, akkor az egér-billentyű kombo szokatlan lehet.

én nem tudok gamepaddal játszani, mert már jó pár éve egérrel meg billentyűzettel tolom.

megszokás kérdése, nekem ez jön be nem a gamepad.



amúgy sztem király lett a játék, alig várom hogy megjelenjen végre
7.
7.
Sörivó
Hát ,sztem a Gears of War faxáb !
6.
6.
ios008
emlékszem mekkora osztások voltak régen UT1-ben, LAN partikon :)

a játéksebesség meg úgy kb 120-130% volt, és nagyon élveztük - főleg az instagib volt a brutál, szakadt mindenki :D:D
5.
5.
user1
Pukhi-zik:

Ennek a játéknak ez a szíve, lelke. E nélkül unalmas lenne. Komótosan sétálgatva, fél percig célozgatva az unreal semmit sem ér. A counter strike -ra is igaz mindez. Egérrel pedig abszolút nem megeröltető dolog játszani velük.
4.
4.
Pukhi-zik
sztem gyors.Erre büszkék lehetnek a pc-sek, h igy aztán mennyire jobb játszani. hát pont ezért jobb konzolon lövöldözni.Kinek van már ehhez a tempohoz ereje, agya ,idegrendszere... az elsö vid akkor is tul gyors sztem.ja meg van gamespeed opcio is :)
3.
3.
user1
Pukhi-zik:

Nem túl gyors az. Ennek pc -n ilyennek kell lennie. A régi is ilyen volt.
2.
2.
Pukhi-zik
túl gyors a játék menet ezeken a videken .kicsit zavart amugy istenkira gam.
1.
1.
Domasi
régi idők nagy arénái: ez nem egy ut2004 folytatás, hanem egy teljesen új UT1!!!!!!4EVER!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...