Sztárszínészek adták hangjukat a Mass Effecthez

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Számos neves színészt kért fel a Microsoft-BioWare páros az Xbox 360-ra készülő szerepjáték, a Mass Effect szereplőinek életre keltésére.
Számos neves színészt kért fel a Microsoft-BioWare páros az Xbox 360-ra készülő szerepjáték, a Mass Effect szereplőinek életre keltésére.



A Family Guy-ból ismert Seth Green fogja a hírek szerint megszemélyesíteni Jokert, míg David Anderson kapitány hangját Keith David, Steven Hackett admirálisét pedig Lance Henriksen adja majd. A Matriarchia bőrébe a Star Trek: The Next Generation Marina Sirtis-e fog bújni.
15.
15.
Megabalta
Nekem ilyen gépem van! Nekem olyan gépem van! A tied szar! Nem, a tied szar! Nekem nőm van... jobb nyomogatni... kiváncsi lennék milyen érzés megdugni egy xboxot... vagy mégsem.
14.
14.
Shoter
14. :D

Kiváncsi lennék arra az adatokra, de tudod mit úgy legyen!

,,Magyarországon több pc játék fogy, mint akármelyik konzolra"

Csak tudod Eu. egyik legszegényebb országa még egy bilibe sem zavar sok vizet szvsz!

Még egy, jössz ezzel a 16 vs 11 ezerrel, szerinted aki már kiad egy játékért 11-et annak a 16 valamit is számít?

A másik meg a közepes pc is LoL, szerintem gyere kerekedjünk fel és csöngessünk be pár lakásba, soknak még P3-as esetleg P4-es valami integrált Vga és hasonló hulladék gépük van, az meg nem hiszem, hogy játékokra fog költeni, főlleg azért nem fog pénzt kidobni, hogy low grafikán nyomja a game-eket!



De igen a konzol tényleg egy nagy szar...bár Én egész jól elvagyok vele! :D



Ha ezeket az igéket egy fejlettebb országba hirdetnéd tudod azt mondom lenne értelme, de itt Mo nincs sok értelme!

További kellemes napot!
13.
13.
user1
rafik:

Olvasni is tudsz, vagy csak az írás megy ennyire?
12.
12.
rafik
Nézzétek már meg, hogy hány olyan pc lett, megvásárolva /hamár az eladásnál tartunk/ amin az új gammák, fejlesztés nélkül mennek!!!...xD...Nekem is van pc, de sajna olyan a teljesítménye amit ÉN!! ;) meg tudtam fizetni!...Ne beszéljünk már arról, hogy a pc veri a konzolt a játékok terén, mert ez nem igaz!!!....szvsz...
11.
11.
user1
Volna még egy apró megjegyzésem. Magyarországon több pc játék fogy, mint akármelyik konzolra. Innentől kezdve pedig teljesen mindegy hány embernek van flash -elt xbox, chip -elt ps2, mert a kiadókat, és a beszállítókat csak a hivatalos eladások érdeklik. Közép - kelet európára ez álltalánosságban igaz, ám a többi európai országra is erősen jellemző hogy nem maradnak el (vagy legalábbis a leggazdagabb országokat leszámítva) a pc -s eladások. Mit gondoltok miért van ez? Egyszerű a válasz. Egy használható közepes pc szinte minden családban van, és a 11 000 ft -os játékárak is sokkal elviselhetőbbek mint a 16 000 ft. Mégis hány ember van pl magyarországon aki 16 000 ft -ot nyugott szívvel kiad egy játékér? Hányan vannak akiknek nem jut eszébe hogy mi mindent vehetne ennyiért?
10.
10.
user1
"Jó azért az túlzás, hogy lejárt a PC-k ideje, de azért elég hanyatló íven tántorog... "



Mi a fenéről beszélsz? Gondolkodj mielőtt leírsz valamit!

Először is, a pc NEM JÁTÉKGÉP. Tehát ha valamilyen csoda folytán nem készülne rá ezután egyetlen egy játék sem, a pc ipar (a noteszgépeket is beleértve) akkor is keresztbe lenyelné a komplett konzol üzletágat. Ma már ott tartunk, hogy pc mindenkinek kell. Kinek erre, kinek arra, de végsősoron kell hogy legyen egy minden háztartásban. Legalább annyira hétköznapi eszköz, mint a televízió. Akkor miért is beszélsz hanyatlásról?

A pc -s játékipar pedig soha nem fog megszűnni. Már csak azért sem, mert a játékprogramok jelentik a windows platform egyik legfontosabb védőbástyáját a magán szektorban az alternatívákkal szemben. Ez pedig stratégiai szempontból rendkívül fontos, hiszen ha (mégha lopják is) az otthoni felhasználók, és a fiatalabb korosztály windows -on nevelkedik, és így később ha vállalkozást alapít, akkor is ezt fogja keresni. Ha pingvinek figyelnek a képernyőről, az a későbbiekben is rosszul jön. A windows 95 óta beválik ez a módszer.



Azonkívül, ha komolyabb lépéseket tennének a warez visszaszorítása érdekében a nagyobb vállalatok, akkor egy csapásra másként látná a világot a kedves játékos a 16 000 ft környéki játékárakat szemlélve. Ez pedig bármikor bekövetkezhet. Márpedig kalózkodás nélkül ha törik, ha szakad a konzol bizony egy méregdrága luxuscikk, és ilyen körülmények között már nem is lenne olyan fontos kellék a pc mellé még számotokra sem..... Úgyhogy felejtsétek csak el ezt a hanyatlás dolgot, a pc ipar szépen gyarapodik, és óriási üzlet.
9.
9.
ACDC 4ever
Ez nem ide tartozik, de sztetek mikor jön már ki végre a GTA 4 3.trailere???
8.
8.
mephi
Egyértelmű, az ágyban a konzol verhetetlen:)))
7.
7.
mephi
"Jó azért az túlzás, hogy lejárt a PC-k ideje, de azért elég hanyatló íven tántorog... "



Most mond meg, miért kell hülységet beszélni? Annyira szánalmas ez a szöveg, hogy az iszonyú. Nézz meg egy PC-s eladásjelentést, fokozatosan nő az eladott PC-k száma...

Ehhh, mielőtt írsz, inkább gondolkozz, nem biztos, hogy az a okos dolog, amit Te annak hiszel vagy amit mások kiabálnak melletted.

Könyörgöm a gamepad arra való, hogy játsz vele, ha UT-ni fogok szgépről, Te padig a padról, én akkor is előnybe leszek. De ha egy bunyós programmal tolnánk, akkor abban meg Te vernél el. Ennyi.

Ja és gondolom a kommenteket is gamepaddal írtad...



A MAss Effectel meg a PC-sek fognak jobban járni, feltéve ha hozza a várt eredményeket a progi. Miért? Gondold végig és rájösz. Nem a warezra gondoltam...
6.
6.
FNorberto
Néhányan itt rohadt szánalmasak....
5.
5.
Glek
Egyet értek mnorbee-val... Jó azért az túlzás, hogy lejárt a PC-k ideje, de azért elég hanyatló íven tántorog... 4-8 magos procik mi? Na és? Kinek van arra pénze? Talán neked? Mindjárt gondoltam...

Igen a GoW-ot meg a Lost Planetet (ami egyébként szerintem elég gagyi játék :P) megkapjátok... ahoz képest jóval több van ami viszont nem jelenik meg PC-re...

Ez meg annyira szánalmas szöveg, hogy egérrel lealázzák a gamepadot... igen ez így van... nagy felfedezés bazzki... Ha meg lehetne ilyen fénypisztollyal lövöldözni, akkor meg az egérgyártó ipar lendülne fel vazzz... :P Az meg már megint egy másik téma hogy ha annyira kellene egér meg bill akkor talán lenne is konzolra, csak épp nem mindenki arra recskázik (persze gamepadra se nem félreértendő xD) Mondjuk UT3-mat azzal nyomjuk majd, így észre se veszi senki hogy PC-s vagy konzolos...
4.
4.
nO_ob
hat sztem KartoS-nal vana pont xD marminta joypad-os ressznel xD

pwnd
3.
3.
mephi
Nem hiszem el, hogy ezen még mindig lehet vitatkozni. S főleg ilyen igénytelen módon, ahogy azt veterángeri teszi. Az ilyennek nem való billentyűzet a kezébe...

Amúgy meg tök egyértelmű a dolog. A PC fejlődése nélkül nincs Xbox se más konzol. A PC-k viszik előre a hardverpiacot.

Az Xbox meg annak a példája, hogy meg lehet írni egy programot gyengébb hardverre is, úgy, hogy szép legyen és tökéletessen fusson. Ja és igen olcsóbban kijössz vele, ha csak játszani akarsz.

Mindegyiknek megvan a maga előnye és egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál...



"A pc kora lejár!" ez meg a tipikus hülység. Nem fog lejárni, túl nagy üzlet van benne.

Sajnos a hülyeséged sem fog lejárlni, így mész nyugdíjba... ha addig agyon nem vág valaki egy szeneslapáttal...
2.
2.
KratoS
Veterángeri: menj és recskázd fehérre az xboxodat!! Hogy járt volna le a PC-k kora te nemnormális mikor most debütálnak a 4-8magos ddr3 memóriás PC-k amik megeszik reggelire az x360-odat?! Kocajátékos. Hamarabb elkészül a konverzió mint sejted. PC-re itt a Gears of War és 1 év sem telt el.



Ha multiról van szó meg nem véletlenül nem engedik össze a 2 tábort. Mert halálra lennétek szopatva a gamepadjaitokkal együtt, igaz lehet megugranának a joypad eladások........nagyon sok törne szét a falon és ugye azt pótolni kéne!! XD
1.
1.
blade78
Hi.

Nem hiszem el hogy nem képesek ezt megjelentetni pcre......

Mondjuk az igazi rpgk csak pcre készülnek el.

Icewind Dale-Baldurs Gate rulez!!!

A másik nem tudom hogy néhány starhanggal el lehet adni rosszab játékot....

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...