Burnout: Paradise megjelési dátum érkezett

  • Írta: skiz0
  • 2007. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Eme esős pénteki napon bejelentette az Electronic Arts a Criterion Games által fejlesztett next-gen Burnout hivatalos megjelenési dátumát.
Eme esős pénteki napon bejelentette az Electronic Arts a Criterion Games által fejlesztett next-gen Burnout hivatalos megjelenési dátumát.

    

A zúzásra vágyó egyének jól jegyezzék meg, vagy inkább írják fel a naptárjukba a Burnout: Paradise megjelenését, hiszen majdnem napra pontosan három hónapot kell már "csak" aludni a legújabb Burnoutig. A Criterion Games üdvöskéje tehát 2008. január 22-én kerül tehát a boltokba, legalábbis Amerikában, de nagy valószínűséggel kicsi hazánk boltjainak polcaira se sokkal később kerül ki a gamma. Aki már nagyon Burnout hiányban szenved, és nem bírja ki ezt a három hónapot, annak megemlítenénk, hogy még idén decemberben várható a demó, mindkét platformra - Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt.
7.
7.
Európába január 24-én jön. Jó várakozást!
6.
6.
skiz0
rsvegas: Egyéb probléma? Itt esett, délután is.. :P



PC abszolút kizárva, ahogy a PS2 is, mivel ez már next-gen cím - így next-gen konzolokra is készül.
4.
4.
t.roli
PS2 re szeretném!!! de hiába... A Dominator része elment, de a legjobb része az a 3. TAKEDOWN volt. Az mindent visz, haverokkal mai napig leűlünk vele játszani, h ki üt ki több autót totálkárig:P
3.
3.
Xabinho87
Messze van még január...:)
2.
2.
westZsolt
PC-re???XDXDXD Te hol élszXD
1.
1.
Callation
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...