Már tényleges profitot termel az Xbox 360

  • Írta: Daks
  • 2007. október 26.
  • Biznisz
Link másolása
A rendmondi óriás Games for Windows-ért és Xbox 360-ért felelős Entertainment and Devices üzletága százmilliós hátrányát behozva elkezdett tényleges profitot termelni.
A rendmondi óriás  Games for Windows-ért és Xbox 360-ért felelős Entertainment and Devices üzletága százmilliós hátrányát behozva elkezdett tényleges profitot termelni.

Az Xbox 360 fejlesztése, a hatalmas médiahájp, az exkluzív címek megvásárlása, és a fejlesztőstúdiók magukhoz édesgetése az utóbbi két-három évben több mint száz milliót vett ki a Microsoft zsebéből. Bill Gates cégének játékokért felelős Entertainment and Devices üzletága 142 millió dolláros mínuszból tornászta fel magát tényleges profit termelésre, köszönhetően a most szeptemberben összeszámolt 165 milliós bevételnek. A Playstation 3-mal ellentétben az Xbox 360 így már ténylegesen is pénzt tud hozni a konyhára - az őszi sikert egyes elemzők szerint a Halo 3-nak köszönheti a Microsoft.
18.
18.
huszti
17.
17.
Xabinho87
15: A Halo 3 multiban az egyik legjobb. Ha a singlet próbáltad úgy megértelek, de ha a multit akkor... Az eddigi legjobb multis játék! (valószínűleg amíg nem jön meg a cod4:)
16.
16.
user1
Azért ezt az információt én még mindíg fenntartásokkal kezelném. Lehet hogy ez is csak egy újabb reklám. De még ha igaz is, akkor is nevetséges. Mikor is jelent meg az xbox360???



Mindenesetre a hasonló híreknél mindíg a nintendo jut eszembe a wii -vel. Amennyit ők kerestek azzal a géppel, annyit az xbox életciklusa végéig nem fog tudni abban biztos vagyok. (főleg hogy a minőségi problémák sem szűnnek továbbra sem. Lehet hogy javíthatatlan tervezési hibáról van szó? Merthogy az újabb hűtásek sem segítenek a jelek szerint....)
15.
15.
Callation
A szavakkal vigyázni kell!
14.
14.
huszti
Az a halo3 nem tom mé nagyszám. Játszottam vele, de sztem egy ritka szar vmi..Párdon...nem valami nagyszám...így értem...
13.
13.
kenny22
Daks:bocs, de néha rámjön a kötekedhetnék^_^
11.
11.
hopcsiri
Ami tény az tény, oda is tette magát a MS, a három konzol közül az X360-nak a legjobb a programkinálata az idén!
11.
11.
Daks
Fogalmazzuk meg ujra :D. Akkor, mi a szerkesztok igyekszunk minden platformnak ugyanakkora publikaciot adni. :)
10.
10.
kenny22
Daks: hogyha a "mi" alatt azt a kevés embert érted aki épp véletlenül wii-t vagy ps3-at pártol akk OK. de az h "igyekszunk mind a 3 konzolnak ugyanakkora publikaciot adni" és hol marad a pc ^_^:D
9.
9.
Xabinho87
6: A Wii azért termel profitot, mert szinte semmibe nem kerül az előállítása! Az a 700mhz-es proci meg a max 128as videókártya nem nagy kiadás. A ps3 sokkal erősebb + blu-ray stb... Szerintem eddig várt az MS, és lassan "kedveskedni" fog a tulajdonosoknak. Profitot termel a cucc így szerintem hamarosan csökkentik vagy törlik a fizetős liveot stb...
8.
8.
Daks
lac15: mert figyelmetlen vagy: http://www.gamekapocs.hu/Wii
minden nap vannak wii hirek is :)
6.
6.
lac15
tényleg, wiiröl mért nem látok soha 1 hirt se?
6.
6.
Daks
Nem vagyunk mi x360 pártiak, igyekszunk mind a 3 konzolnak ugyanakkora publikaciot adni.
5.
5.
kenny22
ja értem csak páran, azzal jönnek, h mondjuk a ps3 "soha" nem lesz nyereséges mivel ez az oldal x360 párti... jah és pl a wii már most is csak nyereséget termel...
4.
4.
Daks
ez tenyleg nagy szam. keves uzlet tud 150 millios befektetest 2 ev alatt visszahozni, azt azert ne felejtsd el. nem ugy megy ez, hogy hopp osszecsavarozzuk es varjuk a zsozsot!
3.
3.
kenny22
oh 2-2.5 év alatt nyereségessé vált pfff.... ez aztán a nagy szám...
2.
2.
Obi1
A Ps3 mikor lesz nyereséges?2030-ban?
1.
1.
deak91
mindig a halo huzza ki a szarból a MS-ot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...