Dawn of War: Soulstorm látnivalók érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 30.
  • Videó
Link másolása
Nyolc új kép és egy trailer érkezett a Warhammer 40000: Dawn of War legújabb adalékáról, a Soulstormról - a kiegészítő a tavasszal kerül boltokba.
Nyolc új kép és egy trailer érkezett a Warhammer 40000: Dawn of War legújabb adalékáról, a Soulstormról - a kiegészítő a tavasszal kerül boltokba.



A videóban és a screenshotokon a harmadik küldetéslemez egyik új játszható faját, a Dark Eldarokat vehetjük szemügyre közelebbről. Bár a játék alatt futó engine felett meglehetősen eljárt már az idő, az eldák sötét és brutális "változatainak" stílusa még így is megnyerő marad.

Ugrás a galériához

4.
4.
Wayne85
Épp az ellenkezőjét gondolom. Egy teljesen új Warhammer 40K rts már más lenne szerintem. Ebből még lehet mit kihozni, és úgy vélem, ezért is nyomják a harmadik kieget. Ez a "Rizikó"-szerű kampány hangulatos, szerintem az egyik legjobb eleme a játéknak, csak még egy kicsit kiforratlan. Egy-két finomítás és faja lesz. Remélem, erre rágyúrnak. Utána jöhet a második rész. Jah, szerintem a graf egyáltalán nem gázos, főleg, ha azt vesszük alapul, hogy a nagybetűs HANGULAT szerintem jóval fontosabb. És ez bizony még mai szemmel nézve is egyedülálló az rtsek között.
3.
3.
alex512
Sztem hagyni kéne ezt a kiegészítősdit és csinálni egy 2. részt annak töb értelme lenne és kaphatna végre egy új graf. motort is a kicsike.De addig is FOR THE EMPIRE!!
2.
2.
tombar
1.
1.
Domasi
hát a grafkán tényleg kellene változtatniuk. még a Harc Középföldéért-nek is szebb, pedig az sem alatt mai játékmotor van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...