A God of War II elnyerte a BAFTA díjait

  • Írta: Daks
  • 2007. október 30.
  • Hír
Link másolása
A God of War II idén elnyerte a legjobb történet és karakterért, valamint a legjobb technikai teljesítményért járó díjat a Brit Akadémiától.
A God of War II idén elnyerte a legjobb történet és karakterért, valamint a legjobb technikai teljesítményért járó díjat a Brit Akadémiától.

A God of War II, melyet 2007. áprilisában dobtak piacra PlayStation 2-re, és amely a PAL régióban már eddig is több mint félmilliós példányszámban kelt el, két díjat is besöpört a Brit Filmes és Televíziós Akadémia (BAFTA) Londonban megrendezett díjkiosztóján. A „Legjobb történet és karakter”, illetve a „Legjobb technikai teljesítmény” díjával jutalmazott játéknak, amely a Sony Computer Entertainment santa monicai stúdióiból került ki, komoly vetélytársakat kellett legyőznie a díjak elnyeréséhez. Így például a Sony Computer Entertainment saját termékeit, a Heavenly Sword (Történet és karakter), az Uncharted: Drake’s Fortune (Technikai teljesítmény), valamint az Xbox 360-ra készült The Simpsons Game és Gears of War játékokat.

A BAFTA elismerésein kívül a God of War II az elmúlt héten „Az Év PlayStation játéka 2007” díjat is elnyerte a Golden Joysticks díjkiosztó ceremóniáján, ahol nem az ipar bennfentesei, hanem a játékosok szavazhattak.

A God of War II tovább folytatja Kratos, a spártai harcos történetét, aki egész életét megváltoztató, sokéves szenvedéshez vezető egyezséget kötött Arész hadistennel. A történet korábban már bemutatta Kratos hősi utazását az ókori görög mitológia Alvilágában, hogy kivívja saját szabadulását. A GOW II azzal kezdődik, hogy Kratos a háború új isteneként ül az Olümposz tetején – és sokkal könyörtelenebb, mint amilyen Arész valaha is volt.  Ha Kratos el akarja kerülni a múltbeli tetteiért járó szenvedést, el kell utaznia a Föld legtávolabbi vidékeire, és elmondhatatlan szörnyűségeken kell felülkerekednie, hogy megváltoztathassa, amit még sem halandó, sem Isten soha meg nem változtatott…saját végzetét.
6.
6.
Crysis
nekem van ps2 és megvan a god of war 1-2 és naon yoo játék
5.
5.
asadasad22
4.
4.
tombar
a fejesek szerint is megérdemli, úgyhogy rábólintok - legyen az övé a Legjobb történet és karakter , illetve a Legjobb technikai teljesítmény díja. BD
3.
3.
Sörivó
Faxa game ! Sokkal jobb mint az 1 ,nincs benne annyi idegtépő ugra -bugra ,és logikai hülyeség !
2.
2.
air 2
Hát akinek van PS2-je és még nem ismeri a gamét,az azonnal szerezze be!(bár akik itt olvasgatnak,azoknak nemhiszem hogy be kellene mutatni).Grat. a santa monicai stúdiónak!!!
1.
1.
Kulabá
Ez várhato volt! :-D :-D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...