Underwater Wars bejelentés az első képekkel

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Új háborús lövöldén dolgozik a Biart névre hallgató fejlesztői csapat: az Underwater Wars 2009-ben fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra.
Új háborús lövöldén dolgozik a Biart névre hallgató fejlesztői csapat: az Underwater Wars 2009-ben fog megjelenni PC-re és Xbox 360-ra.

 

A történetírók nem igazán erőltették meg magukat, mikor a Biart belevágott a játék fejlesztésébe: az Underwater Wars története szerint körülbelül öt év múlva egy globális konfliktus vár bolygónkra, melynek részese lesz az USA, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Japán, Korea, Kína, Szíria és Irán. Ilyen csúnya helyzetben valakinek óvnia kell a rendet, a békét és az ártatlanokat: ilyen csapat például az amcsi tengerészgyalogosság egy speciális egysége, melynek majd mi is tagjai leszünk a játék során.


Az egység elsősorban vízalatti küldetéseket vállal: minitengeralattjárók és búvárfelszerelések segítségével fogunk az óceánban hadakozni, persze olykor egy-egy trópusi szigetre is kiruccanunk, hogy elkenjük néhány rosszarcú száját. A tizenkét "non-stop" küldetést ígérő játék egy taktikai FPS lesz kétféle kameranézettel, titkos vízalatti fegyverekkel, saját fejlesztésű grafikai motorral és többjátékos móddal. Az Underwater Wars 2009-ben fog megjelenni PC-re és X360-ra.
8.
8.
Sido
Nem lenne ez rossz ötlet,de korai volt bejelenteni...És rafiknak is igaza van!Nem tudjuk mi lesz holnap,nem hogy még 2009-ben!!!Am szerrintem egy Code of Honor-szerű tucat FPS lesz!Ami nem biztos,hogy rossz! :D
7.
7.
Glek
Höhh én azt hittem a kép alapján, hogy vmi Mortal Kombatot kapunk... Erre? Búvárpipás huligánok... Nah szép :D
6.
6.
rafik
2009???...úristen!!!Azt nem tudom mi lesz holnap, nem hogy 2009-ben!!...Egyébként elég gagyi még a gamma, főleg hogy minden emberke ugyanúgy néz ki!!
5.
5.
Dari
Vízalatii... izé? nem fogott meg
4.
4.
Chocho
Én sem. Nagyon felejthetőnek tűnik már az információk alapján is. 2007-et írunk és olyan játékok vannak a nyakunkon, mint a Crysis vagy az UT3... Ez két év múlva labdába se fog rúgni. Korai volt bejelenteni.
3.
3.
Xabinho87
Szerintem is béna a graf, de 2009ig sokat fejlődik még. Ettől függetlenül nemhiszem hogy beszerzem.
2.
2.
Kulabá
Szerintem nem csuna szerintem már most is jó a grafoja de abban igazad van hogy meg van fejlödnie mert egy 2009 es gammat nem ilyen grafoval fognak szerintem kiadni hanem egy kicsit jobbal!
1.
1.
Chocho
Egyelőre nagyon csúnya, van még mit fejlődnie 2009-ig!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...