Két hét és itt az új Viva Pinata

  • Írta: Daks
  • 2007. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft Game Studios és a Krome Studios büszkén jelenti, hogy legújabb játéka, a Viva Pinata: Party Animals november 16-ától már megvásárolható lesz.
A Microsoft Game Studios és a Krome Studios büszkén jelenti, hogy legújabb játéka, a Viva Pinata: Party Animals november 16-ától már megvásárolható lesz.

A 4Kids TV-n nagy sikerrel futó Viva Pinata sorozat hősei köszönnek vissza ebben a bájos játékban. A főszereplők ismét az édességgel tömött, kedélyes Pinaták. A Viva Pinata: Party Animals több mint 50 fantasztikus minijátékot tartalmaz, emellett különféle versenyek, ügyességi és logikai feladatok hatalmas tárháza biztosítja a szórakozást. A multiplayer játékmódnak köszönhetően egyszerre akár négy játékos is próbára teheti a képességeit. Viva Pinata: Party Animals 2007. november 16-tól vásárolható meg itthon, teljesen magyar nyelven.

6.
6.
vax
Glek: már megbocsás de látszik, hogy ehhez meg az előző játékhoz nem sok közöd van. Nagyon jó játék. Itt több dolgot lehetne említeni de szerintem Téged úgy sem lehetne meggyözni. A neve meg spanyol eredetű igy természetesen más hogy hangzik más nyelven. Na mindegy.
5.
5.
Glek
LOOOL mi megy itt??? Ne nyújtsunk be egy peticiót, mondván sz*r a neve és a tartalma a játéknak??? :D :D

"Kedves Microsoft, szerény véleményünk szerint az ön játékuk neve SZ*R. Tisztelettel tudatjuk önökkel, hogy a gamer közösség szivesebben játszana egy Viva Pina című játékkal. A tartalmat önökre bízzuk.

Tisztelettel: A GK olvasói"

:D :D :D :D
4.
4.
tombar
hát a p*na is szép kép... gondold el élőben...
3.
3.
huszti
lol, elsőnek én is viva pinát olvastam:D:D de vhogy az a szép kép nem illett mellé:D
2.
2.
tombar
nekem csak az nem illett össze, hoyg így cenzúrálatlanul írták. egyébként teljesen.

"A főszereplők ismét az édességgel tömött, kedélyes Pinák."

ez mi ó lenn.lol :D
1.
1.
tombar
először véletlen viva pinát olvastam, ami valahogy nem illett össze, de most már látom, hogy pinata. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...