ShellShock: Nam '67 képek

  • Írta: Shifty
  • 2004. május 22.
  • Képek
Link másolása

TotheGame.com - Hírünket kezdjük egy kis történelemmel: 1946-ban járunk, amikor a Szövetségesek épp Európa újraszervezését tervezik. Ugye ekkoriban USA, UK, Szovjetunió-ma már Oroszország- és lényegében Franciaország volt mondható világhatalomnak míg a vesztes csapatok, mint Németország és a többiek örültek ha valahogy kikecmeregnek a gödörből.

A Szovjetunió sokkal többet akart mint amivel rendelkezett és ennek hangot is adott. A történések 1945-ben kezdődnek. Igen-igen ez a Hidegháború kezdetének is nevezhető, ami a háború "inkubátor" szakaszának kezdete is egyben.

Hogy mi is történt 1946-ban?Hát a vietnámi háború...

Akkor most elérkeztünk hírünk témáját szolgáló háborúhoz, ami manapság igen népszerű a játékfejlesztőcsapatok köreiben. Volt itt Vietcong, Battlefield: Vietnam. Aztán lészül a Men of Valor és a ShellShock: Nam '67.

Hírünk az utóbbi játékról szól, melyről most pár friss kép látott napvilágot. Ígéretes darabnak tűnik az biztos kérdés mikor jön ki a kicsike?? Erre nem most és nem ebben a hírben fogtok választ kapni, de ígérem amint megtudunk valami konkrétat azonnal tudósítani fogjuk nektek!!

  
  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...