Gears of War - a pályaszerkesztő rejtelmei

Link másolása
Egy roppant érdekes videó érkezett a PC-s Gears of Warból: ahogy az ismeretes, a PC-sek kapnak a játék mellé egy pályaszerkesztőt is - ez látható most mozgásban.
Egy roppant érdekes videó érkezett a PC-s Gears of Warból: ahogy az ismeretes, a PC-sek kapnak a játék mellé egy pályaszerkesztőt is - ez látható most mozgásban.



Megnézhetjük futás közben, hogy miként fogjuk majd összehegeszteni kis pályáinkat, amin gyilkolászhatjuk a gépi ellenfeleket vagy barátainkat. Kicsit bonyolultnak tűnik,de biztosan bele lehet majd tanulni - nézzétek meg a videót, nagyon érdekes!
10.
10.
Tpeter36
Egész jónak tűnik, és szerintem nem túl bonyolult. Igaz, el kell vele tölteni 1 kis időt, mire kész lesz egy használható pálya.
9.
9.
.maLakai.
Ez egy továbbfejlesztett UnrealEd, ahogy Utys is írta, valószinüleg egy enyhén módosított verziója az UnrealEd 3-nak (az eredeti majd jön az UT3-al). És ez nem 5 perc alatt csinálok egy pályát dolog, a legtöbb játékhoz, amihez komolyabb editor volt sose így ment (régebbi FPSekhez, RTSekhez)... Ez pedig inkább jó, mivel nincsenek olyan buta korlátozások, hanem tényleg azt tudja vele megcsinálni az ember (főleg, ha van mellette még vmi 3D modellező szoftver), amit akar, csak türelem és tudás kérdése.
8.
8.
uszylaci
nekem ez nem naon jön be

szar választás volt, inkább egy ember vagy szörny szerkeztőt kellett volna csinálniuk (lábat testet fejet lehetne választani)
7.
7.
tommy93
Már tényleg igazad va jigsaw6 de azért mint én amatör editor elég nehéz lesz...
5.
5.
Crysis
Szerintem is yoo de nem tom hogy elindul-e a gépemen (amd athlon.64 3500-mhz 512-ddr.2 a ram 256-mb a videókártya szerintetek elindul????
4.
4.
Jean Pierre
jó ez csak kicsit nagyon nehéz zstem!! éb örülök annak hogy a game elindul majd!!!
3.
3.
Dentis 360
2:Lesznek benne extra tartalmak(több single és multi pálya,editor stb.),amik csak a PC-s verzióban lesznek.
2.
2.
Utys
Nagyjából úgy működik mint az eddigi UnrealED-ek. Vizuális scriptelés tetszik, meg az ahoz hasonló material készítés, bár olyan már van egy elég profi textúra gyártó programba (és hihetetlen realisztikusakat lehet vele csinálni, csak a nevét felejtettem el, doh), de attól még nagyon hasznos.
1.
1.
F1y3r
Hát ez tényleg nehéznek tűnik. De akinek van kedve hozzá meg fogja tudni tanulni. Kis gyakorlat kell. Én már végigvittem X360-on. Ez ugyanaz a játék lesz, vagy más?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...