Star Wars: Galaxies ingyen

  • Írta: Shifty
  • 2004. május 22.
  • Érdekesség
Link másolása

IGN - LucasArts csapata számos nagy sikerű játékkal lepett már meg minket. Igaz az elmúlt években egyre kevesebb ilyen matéria került ki. Aztán valami megváltozott a csapatnál ugyanis nagyot fordult a világ a George Lucas csapata körül. Újra a régiek és újra nívós játékokat készítenek.

Jedi Knight folytatás, Knight of the Old Republic hogy csak a nagyokat említsem és ugye készül a  Republic Commando, Battlefront és az InGen által már kicsit boncolgatott Knights of the Old Republic 2. Lucasék aztán új területeket kerestek és sikerült megtalálniuk egy kiaknázatlan aranybányát. Ez pedig az online vonal. Így aztán el is készült a Star Wars világában való barangolós online MMORPG a Galaxies. Természetesen fix havi díj ellenében játszhatunk a neten de cserébe nagyon komoly élménnyel gazdagodunk. Egyik haverom tolja nagyban és ódákat zengett a játékról. Most mindenkinek megadatik kipróbálni és átélni ezt a világot. Nem kell aggódni nem kell érte fizetni. 14 nap azaz teljes 2 hét ingyen van.

Barangolhatsz olyan klasszikus pályákon mint a Naboo, Tatooine és az Endor. Az emberektől a Wookiee-ig bárkivel lehetsz. A karaktereid különböző tulajdonságokkal bírnak melyek vagy előnyödre vagy hátrányodra is válhatnak a játék során.

Csatlakozzatok ehhez a csodás Univerzumhoz és az "Erő legyen veletek!".

A játék hivatalos oldalát csak ajánlani tudom, mert frenetikusra sikeredett!!!

Itt megtheted jelentkezésed

Galaxies oldala

3.
3.
KonoHUN
Hmm, én most megnéztem, bár nem vagyok benne biztos, hogy ugyan az, de le lehet tölteni és csak egy station account kell hozzá O.O

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/players/content.vm?id=62963

Még nem teszteltem le, de hamarosan kiderül...
2.
2.
Shifty
Azt már nem néztem meg...IGN.com oldalán így szól a hír...a hírben ez nincs benne!!
1.
1.
-callisto-
aha ingyen...
annak aki regisztrálva van a fileplaneten. az csak 80 dollar. a free szerverekrol nem lehet ezt letolteni... a jó édes !%=@&#%+ anyjukat!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...