Kényszerpihenőn a Return to Castle Wolf film

  • Írta: Daks
  • 2007. november 6.
  • Hír
Link másolása
Veszélyben a Return to Castle Wolfenstein film, ugyanis Roger Avary akadémia díjas író is beállt a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók sorába.
Veszélyben a Return to Castle Wolfenstein film, ugyanis Roger Avary akadémia díjas író is beállt a sztrájkoló hollywoodi forgatókönyvírók sorába.

Nehéz időket él át az amerikai filmipar - a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja a jelenleg készülő szinte összes mozifilmre és sorozatra hatással van. A munkát megtagadó írók közé tegnap beállt Roger Avary is, a Pulp Fiction egyik alkotója, aki jelenleg a Return to Castle Wolfenstein filmadaptációján dolgozott. Roger barátunk szerint a forgatókönyv már majdnem kész van, ám addig nem adja át a stúdiónak, míg szakszervezetük meg nem tud egyezni a producerekkel. A nagy harc a bevételek tisztességes elosztásáért megy, a legutóbbi ilyen, 1988-as hollywoodi sztrájk öt és fél hónapig tartott, és félmilliárddal rövidítette meg a stúdiókat. A munkabeszüntetés egyelőre nem érezhető, de ha folytatódik a hercehurca, akkor egy időre nem csak a Prison Break és Heroes fajta nagy sorozatok tűnhetnek el, de leállhat több amerikai szappanopera és TV film készítése, sőt hónapokat késhetnek a friss mozifilmek is.
2.
2.
Bloodrose
Igazából ez nem úgy működik, hogy beállt a sztrájkolók sorába. Mindenki sztrájkol jelenleg, és ha valaki ezt megszegné, többé nem kapna munkát.



Amúgy nyáron a színészek jönnek.
1.
1.
t.roli
hát igen, de megértem... A Fordgatókönyv író írja meg a filmet, ővé a történet és ővé az ötlet, szal ha a film sikereses, akkor valszeg az ő ötlete miatt. mellesleg az a legjobb ha valaki forgatókönyvíró és rendező is egyben (George Lucas bácsi:) ... A másik fontos még, h a prince of persia film stb stb stb megállhat... Ncis, CSI, vagy bármeik sorozat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...