Tíz kép érkezett a Panzers folytatásából

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 12.
  • Képek
Link másolása
Tíz új képet kaptunk a Codename: Panzers második részéről: a játék alatt a Gepard engine harmadik generációs változata dübörög meggyőző eredménnyel!
Tíz új képet kaptunk a Codename: Panzers második részéről: a játék alatt a Gepard engine harmadik generációs változata dübörög meggyőző eredménnyel!

Ugrás a galériához

A hidegháborút feldolgozó folytatás története szerint 1949-ben járunk: "a berlini blokád során, mikor a Németországban állomásozó nyugati és szovjet erők közti feszültség a tetőfokára hág, drámai következményekkel járó légibaleset történik a berlini Tempelhof repülőtér felett. Egy élelmiszert szállító amerikai gép és egy szovjet vadász tragikus pusztulása nyomán a hidegháború egyik pillanatról a másikra felforrósodik. A kegyetlen Sztálin irányította Vörös Hadsereg, melynek létszáma a második világháború végére hatalmasra duzzadt, csak a megfelelő alkalomra vár, hogy az Észak-Atlanti Szerződés tagországaira rontva folytathassa a terjeszkedést nyugat felé."
11.
11.
ACDC 4ever
Aramisz93:

Csak ennek A Sido-nak Írtam vissza. :)
10.
10.
Aramisz93
de sztem szép a grafikája....egy stratégiainak pont ilyen grafika kell
9.
9.
Aramisz93
a grafikája olyan mint egy jó stratégiai játéknak...remélem h ezt akatad mondani :D
8.
8.
ACDC 4ever
7.
7.
Sido
Csak számodra olyan...Mivel ez nem is arról szól,mint a COH,de mind1...:P
6.
6.
ACDC 4ever
Kiköpött olyan mint a Company of Heroes.
5.
5.
.maLakai.
Panzers II a címe, a Phase 2 nem második rész volt, csak kieg. :)
4.
4.
Sido
Amúgy meg már Panzer 3 ennek a neve,legalábbis szerintem!Habár...hmm,nem tudom! :) Tök jó lesz mocskos kis kommunista szovjeteket püfölni benne!Úgyis felfoghatjuk,hogy ezek a szovjet egységek taposták el 1956-ban a forradalmunkat!Veszniük kell!!!:D
3.
3.
Sido
Én már egy éve várom!:D Arról volt szó,hogy most jelenik meg novemberben,de csak tavaszra lesz belőle vmi...:( Na nem baj!:D Addig ott a World in conflict ilyen témában!;)
2.
2.
t.roli
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...