Gyűjtői kiadású The Witcher képeslapok ingyen

  • Írta: Daks
  • 2007. november 19.
  • Hír
Link másolása
A 3D Brigade a játék megjelenése alkalmából - korlátozott példányszámban - gyűjtői kiadású The Witcher képeslapokkal kíván kedveskedni a játék rajongóinak.
A 3D Brigade a játék megjelenése alkalmából - korlátozott példányszámban - gyűjtői kiadású The Witcher képeslapokkal kíván kedveskedni a játék rajongóinak.

A budapesti 3D Brigade számos fantasztikus minőségű, magában a játékban felhasznált karaktert készített a CD Projekt RED szerepjátékához, a The Witcher-hez. A játékban szereplő karakter-modelleket és textúráikat 10 művész készítette három hónapon át, a munka pedig szokatlanul nagy, minden részletre kiterjedő odafigyelést igényelt. Több, mint 20 magas minőségű modell ill. variációik kerültek leadásra, igazi következő-generációs minőségben. "A The Witcher játékban szereplő modellek hihetetlenül gyönyörűek és valósághűek lettek," mondta Michal Kicinski, a CD Projekt ügyvezető igazgatója, "Ez pedig lehetetlen lett volna a 3D Brigade-nél dolgozó partnereink tehetsége és segítsége nélkül."

Az ingyenes képeslap-csomag közvetlenül a 3D Brigade-tól kérhető – csupán egy levelet kell hozzá küldeni a thewitcher@3dbrigade.com címre. Ez a fantasztikus ajándék korlátozott példányszámban készül, így a készítők a kéréseknek a beérkezés sorrendjében tudnak eleget tenni, amíg a készlet tart.
8.
8.
sunya
http://www.witcher.hu


erre lehet mondani hogy egy jó honlap !!
7.
7.
felegyi
AM menniy idő amig kiszállítják?Kb 1-2 hét?
6.
6.
Game Fan
Te jó ég más játékhoz mié nem csinálnak ilyet?
4.
4.
felegyi
Ja,már rájöttem hogy magyarul kell kérni!
3.
3.
felegyi
Magyarul vagy angolul kkel irni?
2.
2.
felegyi
Én is irok nekik!Thomas neked magyarul van meg?
1.
1.
General Thomas
Bár a grafika tényleg nem volt túl szép, de a karakterek nagyon jól ki lettek dolgozva...remélem Geraltról is lehet kapni...én legalábbis írok nekik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...