Tizenkét befejezés a Fallout harmadik részében

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Pete Hines elmondása szerint ugyan nem leszünk annyira szabadon engedve, mint az Oblivionban, a befejezések azonban kárpótolni fognak mindenképpen.
Pete Hines elmondása szerint ugyan nem leszünk annyira szabadon engedve, mint az Oblivionban, a befejezések azonban kárpótolni fognak mindenképpen.

A CVG legfrissebb interjújában Hines elmondta, hogy legalább kilenc, de akár tizenkét különböző módon is végetérhet majd a Fallout PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező harmadik része. Ugyan kezeink jobban meglesznek kötve a játék során, nem csinálhatunk majd akármit, mint az Elder Scrolls IV: Oblivion esetében, viszont tetteink sokkal jelentősebben befolyásolják majd a történet végkifejletét.
6.
6.
LonGleY
Jól elmondták a többiek. Nekem a második rész volt a kedvencem, utánozhatatlan hangulatával és a legjobban kidolgozott RPG elemeivel. Az Oblivion és a többi szánalmas ehhez képest, hiába a fenenagy szabadság. A Tactics-ot semmiképp sem érdemes ide sorolni, mert az egy utángyártott, bugyuta árkád játék, még csak nem is a fejlesztőktől.
5.
5.
Rave24
Remélem lesz olyan jó mint elődei.
4.
4.
Sörivó
Ez qva nagy gamma lesz ,csak még nagyon soká jön !
3.
3.
Stack
Dióhéjban: az atom háború elől a tehetségesebb és befolyásosabb emberek menedékekbe menekültek amíg a felszínen tombolt a sugárzás és a többi. De a felszín teljesen megváltozott romos városok, mutánsok... A legelső játékban a foygóban lévő vízkészlet miatt, hősünk kénytelen elhagyni biztonságos kis menedékét és kimennie a pusztába. De miután feladatát teljesítette nem fogadják vissza mert túl sokat látott és tudott meg, így száműzik onnan amiért harcolt. A 2-ben ennek a hősnek a leszármazottjával találkozunk aki már a puszta egy kissebb falujában él és ő is az otthona megmentése érdekében felveszi a harcot a visszatérőben lévő kormánnyal. (Népírtást akarnak csinálni a mutánsokon.)

Röviden összefoglalva ennyi a két játék története.

Van még egy Tactics is amit én a Commandos-hoz tudnék hasonlítani játékmentben.
2.
2.
Steve Q.
Huhh, nagyon fiatal lehetsz még, ha nem hallottál a Fallout-sorozatról! :P Itt GK-n szerintem bárki tudna egy-pár dolgot mesélni róla... Na jó, azt nem árt mindenek előtt tisztázni, hogy a Fallout műfaja "poszt-apokaliptikus" RPG. Ha a "poszt-apokaliptikus" kifejezés jelentése nem világos, gondolj a Mad Max-filmekre... vagy a Kaptár 3-ra, ha azt jobban ismered :D... Na, a Fallout-játékok is egy ahhoz hasonló, világpusztulás utáni Földön játszódnak. Ajánlom figyelmedbe a sorozat első két részét! Ha még kérdésed van, szerintem mások is szívesen beavatnak a témába.
1.
1.
barosg
lécci valaki magyarázza el nekem hogy ez milyen játék sry h nemtom mer lehet h jó gamma de én még nem hallotam rola :S FPS? vagy milyen? mihez hasonlitsam?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...