Folytatódik a Rainbow Six: Vegas

  • Írta: Daks
  • 2007. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ubisoft tegnap este bejelentette a Rainbow Six: Vegas 2-t. A játékot a díjnyertes Montreal stúdió készíti, ezúttal is PC-re és nextgen konzolokra.
Az Ubisoft tegnap este bejelentette a Rainbow Six: Vegas 2-t. A játékot a díjnyertes Montreal stúdió készíti, ezúttal is PC-re és nextgen konzolokra.

Tom Clancy Rainbow Six sorozata jövőre ünnepli 10. születésnapját, melynek alkalmából az UbiSoft elkészíti a frencsájz legsikeresebb darabjának, a Vegas-nak a folytatását. A 2008. márciusában megjelenő Vegas 2-höz még több taktikai lehetőséget, még látványosabb akciót, és persze még élvezetesebb játékmenetet ígérnek a fejlesztők, sőt átdolgozzák végre a co-op módot is, mely valljuk be, az előző részben igencsak szegényes volt. A bejelentéssel együtt kaptunk egy screenshotot is.
10.
10.
Ca$h
Persze hogy nem lesz új sztori... a vége el lett vágva ollóval! :)))
9.
9.
skiz0
Hát kétlem, hogy új story lenne...azért van a játék végén "TO BE CONTINUED", mert új storyt indítanak... Hát egyértelmű, nemde? :D
8.
8.
Ca$h
Igen igen igen! IDE VELE MINÉL HAMARABB!!! :)))
7.
7.
rafik
Nekem az egyik kedvenc játékom! Nagyon jó hogy jön a 2. része! Ez az eltereléses dolog, pedig naon LOL...xDD...De lehet, hogy a második rész egy teljesen új storyval lep meg minket!
6.
6.
Halfer
peterpal7: remélem ennél jobb ötlettel jönnek elő :P
5.
5.
peterpal7
Halfer: Vagyis a Vegas elleni támadás az elterelés elterelése volt? Ez azért kemény.
4.
4.
Halfer
Én örülök neki. Nem zárták le, így várható is volt. Most SPOILER jön, bár eddig talán végigvitte aki akarta. Szóval az érdekes az, hogy Vegas csak elterelés volt egy nagyobb terrortámadásról. Akkor mégis hogy játszódik ott ez is? Remélem valami okosat találnak ki :) Lehet az is elterelés volt, hogy elterelés volt?..:P
3.
3.
Glek
Jah... Én nem nagyon figyeltem a storyt :D Singleban úgy a 3/4-éig jutottam el, co-opban emg össze-vissza nyomtuk a pályákat..
2.
2.
t.roli
Hát de ez azért jó mert a vegast nem fejzték be storilag
1.
1.
Glek
Nah megint egy rókabőr... tiszta GRAW 2 (pontosabban 1.5) Ez is kb olyan. Persze örülök neki mert a semminél jobb, meg nagyon nagy játék volt! De azért egy új alcímnek jobban örülnék :) Egyébként szerintem pont hogy a Co-op volt a legjobb az egészben :D Úúú mennyit nyomtuk haverokkal :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...