Helyzetjelentés a Duke Nukem Foreverről

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 21.
  • Hír
Link másolása
Nyáron hallottunk utoljára a 3D Realms legendás játékának még legendásabb folytatásáról, a Duke Nukem Foreverről - most újabb pletykák kaptak szárnyra.
Nyáron hallottunk utoljára a 3D Realms legendás játékának még legendásabb folytatásáról, a Duke Nukem Foreverről - most újabb pletykák kaptak szárnyra.



Az első - állítólag ingame - screenshotok után újabb hosszú csend honolt a studio háza tájékán, a minap azonban egy - a játékon dolgozó - munkatárs néhány infót közölt a játékról, igaz, nem hivatalos formában. Elmondása szerint a játék jövőre már tényleg megjelenik (jajjaj, szakad a plafon!), sőt a nagyobb játékkiállításokon újabb bejelentéseket tesznek majd a srácok a játékkal kapcsolatban - elmondta például, hogy terveznek újgenerációs konzolra írt változatot is, vélhetően ezek leleplezéséről lehet szó. A Duke Nukem Forever egyébként köszöni jól van, remekül néz ki és több játékmenetbeli érdekességet tartogat a kitartó rajongók számára az eredeti részből.
17.
17.
Gula
Egyet értek a 8 assal csak azért mert valamikor szimpatikus volt duke karaktere nem kell feltételezni hogy ez a játék a mennyből szál majd alá, ez is egy új játék lessz a sok közül.

Jah és 13 as "betiltják" ez a mai játékok mellett nem valószínű és ha mégis ugyan kit akadályoz ez meg, körülnézel a neten és meglessz(pl a postal játék se örvend tul jóhirnek mégis mindenhol meglelhető)
16.
16.
demon68
óh de jó lenne... Rest In Pieces! Racsika: sztem még mindig az fps az egyik legnépszerűbb stílus, és az öregebbek azért fogják megvenni hogy nosztalgiázzanak egy kicsit, a fiatalok meg a hipe miatt. de sztem egy olyan játék (vagy film, könyv vagy akármi) aminek a megjelenése előtt ekkora hipe van, az nem lehet bukás. rossz, lehet de bukás nem
15.
15.
Hablaty
Hát annyi biztos, hogy a játék alcíme elég találó lett 8D.Mondjuk szerintem nem lesz valami nagy durranás, de jó lenne ha valami jót mégis ki tudnának hozni belőle.
14.
14.
Csacso
14: piankiller stílusu?????? elöbb volt serious Sam mint Pinakiller!
13.
13.
thynice
A mai fiatalok teljesen hülyék ezzel kapcs.-ban. Hiszen a 10-13 éves kissrácok egyáltalán nem tudják mi is az a Duke Nukem. Az első úgymond Painkiller típusú játék. Ami elszomorít hogy nem lesz csúcs fps. Ugyanis vagy 100 fps játékot kiadtak azóta mióta kijött a 3D. De én csak annyit akarok mondani, hogy: HAJRÁ DUKE! (Rúgd szét az idegenek segggét!).
12.
12.
Racsika
Csak az a gond, hogy ha olyan lesz, mint a 3D volt, akkor kapásból betiltják a 20 legnagyobb nyugati országban, egyébként meg szerintem nem fogja megfogni a mai társadalmat annyira, mint annó az öregebbeket (én is közéjük tartozom, kb én is 7-8 évesen kezdtem játszani a 3Dvel). Már teljesen másak a trendek. Mindenki halo-, meg hl-örületben ég, aki meg nem, nem szereti az fpseket, vagyis őket semmiképp nem fogja megfogni... Akkora bukás lesz ez a játék mint annak a rendje. Szerintem...
11.
11.
JcGross
Hát nekem a régi duke 3d nekem még ma is nagyobb szám mont a Halo 3. Még manapság is néha játszok vele a laptopon :D. Én Várom, és szerintem Marhára elképzelhető, hogy a legjobb játék lesz.

Egyébként meg Hogy Duke a karakter az már 80% siker mivel mi tudjuk milyen durva halálokra, loccsanásokra, akcióra, beszólásokra, játékélményre számíthatunk a maradék 20% meg már csak az, hogy van aki nem is tud a Duke Nukem 3D-ről (én először a 2-vel jáccottam de az is nagyon megfogott). Én a DM 3D-val kb 7-8 éves koromban (talán hamarabb) játszottam elősször.

Végül bocs, hogy élménybeszámoló lett 1 kicsit dehát ez a véleményem ;D
10.
10.
felegyi
Ááá!Ez egy nagy rakás kaka lessz amire kijön!
9.
9.
gel00
A régi részeket csak, azért nyomtam mert megelőzte a korát, isteni volt rakétavetőzni, meg jó volt hesszelni a pixel csajokat ;-)!cry engine 2 -vel talán még jó is lenne :-D!
8.
8.
kvaler1993
A remény hal meg utoljára. (húú de sablonos)

Szóval ha megjelenik akkor lehet hogy a világ legjobb játéka lesz!

Bár kicsi az esély......
7.
7.
hugo1701
Viccesenek vicces ez hír, ismerve a körülményeket jókat lehet nevetni rajta (és megint találgatni a soha-meg-nem-jelenést) de én a helyükben isten bizony nem égnék ilyen bejelentésekkel. Kész ciki, ami cirkuszt csinálnak, teljesen feleslegesen. Olyan, mintha csupán Duke miatt valami überfrankó dolog lenne a játék és mindenki hasra esne tőle. Hát nem, meg merem kockáztatni, ha megjelenik, 2x olyan király játékok is lesznek (és már ma is vannak) mint ez lesz. Röhej. De majd jól kárörvendek amikor a 3D Realms EA Realms Foreverré változik :D
6.
6.
Stack
Mire ez kijön azok akik játszottak még a 3D-vel rég "kihalnak". Kiváncsi lennék hány "friss" játékos tudja egyáltalán miről van szó.
5.
5.
skiz0
Hát valóban eléggé plasztik hatása van a Dukenak :D
4.
4.
FeroxX
az a kép szerrintem egy akciófigura közelről lefényképezve :D
3.
3.
skiz0
Röhögnöm kellett anno, hogy ilyen bélyegnagyságú "shotokkal" akarták kiszúrni a szemünket.. :D

De azért várjuk a gammát.. :) Csak kitudja meddig...
2.
2.
babace
nagy kam.sztem még idegesíteni akarnak a megjelenéssel.persze ha megjelenik azonnal beszerzem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...