Partisan bejelentés screenshotokkal

  • Írta: Daks
  • 2007. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Partisan egy második világháborús akció-RPG hibrid lesz, főhősünk a Vörös Hadsereg egy oszlopos tagja, aki egyedül veszi fel a harcot a német hadigépezettel szemben.
A Partisan egy második világháborús akció-RPG hibrid lesz, főhősünk a Vörös Hadsereg egy oszlopos tagja, aki egyedül veszi fel a harcot a német hadigépezettel szemben.

A játékot az ND Games megbízásából az orosz Paradigm készíti, a megjelenése 2009. év elejére várható. A Partisan története szerint hősünk barátait fogjul ejtik Hitler emberei, kiszabadításuk közben azonban rátalálunk a náci birodalom titkos szuperfegyverének terveire.

Innen nincs megállás, hősünk elhatározza, hogy felkutatja, és megsemmisíti Hitler óriás fegyverét. A kalandjai során rengeteg stukker, kém, és civil segít hősünknek, hogy felgöngyölítse ezt a kényes ügyet, és megmentse a Szovjetuniót.

12.
12.
JcGross
Én a grafra gondoltam, hogy megelőzi. Mármint nem gondoltam mer vicc volt. :D Na szal nekem is bejön ez az RPG. Legalábis a képek alapján elég jó. Ha mondhatnék 1 példát a nem olyan kidolgozott grafikájú RPG-kre akkor Echalon Book 1 (Bocs ha rosszul írtam) amivel én nem is jáccottam csak tesóm, de nagyon teccik neki... Szal lehet ez is jó.
12.
12.
JcGross
Egyébként azér 1 kicsit én is csalódtam a Crysisban mer nekem kicsit egyhangú lett.
11.
11.
eGo-bOy
-JcGross-: azért a Crysisben is lehetett csalódni...túl rövid volt...hiába volt jó, ha rövid... így meg úgy istenítették a fejlesztők is aztán meg 8 óra alatt kipörgettem... :S:S:S:S:S ...nem tom de nekem bejön ez az RPG :)
10.
10.
Hablaty
Nemtom, nekem a felsőnézetes rpgk sose jöttek be.Ilyen meg, h metsük meg a ruszkikat (jajj szegények) csak oroszoknak juthat az eszükbe
9.
9.
Nador
csatlakozom. ezek a képek s játék mostani állását mutatják...2009 messze van!
8.
8.
JcGross
Nekem teccik a képek alapján. Hangulatosnak néz ki. A Grafikája meg nem érdekel ha a játékélmény az eget veri. Tán még a crysist is megelőzi! Ok bevallom ez vicc volt... de akkorse a külleme alapján ítéljük meg a játékokat.
7.
7.
Sido
Abban igazatok van,hogy a Szovjetuniót csak elpusztítani kellene( kellett volna),de a game nem arról szól és valszeg fos lesz!:D De emelett érdekes is...!
6.
6.
troll81
Gagyinak néz ki (nem csak a grafikára értettem), de fanatikusoknak biztos jó lesz:) Egy ideje elég gyér a játékok szinvonala.
5.
5.
yency
Aki szerette a Silent Stormot az ezt is fogja.
4.
4.
ajattila17
csatlakozok billz-hez egy szar játéknak néz ki, ráadásul a szovjetuniot maximum elpusztitanám nemhogy megmenteném
3.
3.
BiLL®
Faszom se fogja megmenteni a Szovjetuniót:S



Másrészről meg a grafja nem éppen 2009-be illik...

Teljesen Faces of war (ami igaz h RTS) koppintásnak tűnik, csak kurva gyenge kiadásban...
2.
2.
Sido
1.
1.
ps3
Szerintem egy próbát megér!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...