Fable 2 megjelenés és új Lionhead játék

  • Írta: Daks
  • 2007. december 2.
  • Hír
Link másolása
A Lionhead vezére, Peter Molyneux elárulta, hogy ha minden jól megy, a Fable 2 már jövő karácsonykor megjelenhet. Emellett bejelentette, hogy új játékon is dolgoznak.
A Lionhead vezére, Peter Molyneux elárulta, hogy ha minden jól megy, a Fable 2 már jövő karácsonykor megjelenhet. Emellett bejelentette, hogy új játékon is dolgoznak.


A Fable 2 az eredeti játék után 500 évvel játszódik, és a fejlesztők továbbra is nagy hangsúlyt helyeznek benne a szabadon bejárható játéktérre, és az erős RPG elemekre. A Eurogamer-nek adott interjúban Peter Molyneux nem csak azt mondta el, hogy jövő karácsonykor tervezik kiadni a Fable második részét, hanem hogy emellett egy teljesen új projekten is dolgoznak. A még bejelentetlen játék a korábban készített, de aztán félbe hagyott Dimitri-hez fog hasonlítani, de csak annyit árult el róla, hogy "nagyszerű, forradalmi és igényes" lesz.
9.
9.
ios008
gyüjjön csak, megvan a box :):)

a jövőre nézve leginkább ezért vettem meg, mert már most biztos vagyok benne, hogy az lesz mint az első rész esetében: microsoft módra á la Halo2.

ez gáz, ezt a részét elqurja a m$ nagyon csúnyán..
8.
8.
Vincenzo
Nagyon remélem, hogy a 2 nem csak boxra jön ki mert az nekem kötelező játék...(lenne ha kijönne PC re vagy ps3-ra).
7.
7.
yousif
Az nem ( ??? ) volt jó az elsőben, hogy ha volt egy kis zséd azt annyiszor tripláztad meg amennnnyiszer csak akartad újra és újra... én a gyémántokkal csináltam ( mint egyik legdrágább ) full ingyen és bérmentve...

akinek info kell írjon nyugottan...
6.
6.
viceviktor
nekem az egy nem naon jött be de ez talán:D
5.
5.
nimat16
már megvan mit fogok kérni jövő karácsonyra:D

(A Fable 1-et imádtam)
4.
4.
SNIPERelits
Ugye nemcsak x360-ra jön? mer az 1-et énis nagyon szerettem.
3.
3.
gringos
A Fable az egyik kedvenc játlkom, rengetegszer végigvittem, nagyon tetszett. Peter Molyneux egy igényes játéktervező. Szinte minden játékával játszottam és mindegyik tetszett. Lehet anyázni aki nem ért egyet
1.
1.
Dentis 360
És ahogyan Peter Molyneux-ot ismerjük,ez valószínűleg így is lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...