Call of Duty 5 és Guitar Hero IV bejelentés!

  • Írta: Daks
  • 2007. december 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Már november elején tudni lehetett, hogy sok Activision folytatás készül jövőre, ám hivatalosan csak most jelentették be a Call of Duty 5-öt és a Guitar Hero IV-et.
Már november elején tudni lehetett, hogy sok Activision folytatás készül jövőre, ám hivatalosan csak most jelentették be a Call of Duty 5-öt és a Guitar Hero IV-et.

Az Activision és a Vivendi egyesülésével létrejött Activision Blizzard ma bejelentette "első" két játékát, a Call of Duty 5-öt, és a Guitar Hero IV-et. Egyik sem nagy újdonság, eddig is tudni lehetett a két nagy cím folytatásának készültéről, azonban mindez csak ma vált hivatalossá. A kiadó sajnos egyik játékról se árult el részleteket, de annyit még hozzátett, hogy jelenleg tizenkét stúdiójuk dolgozik valamilyen folytatáson, ezek közt lesz Tony Hawk és James Bond is, sőt több DreamWorks és Marvel játék is tervbe van véve.
25.
25.
Hablaty
Csak nekem hangzik iró hülyén ez a név.Nem gondoltam volna, hogy az activisionnak ilyen szarul megy, hogy össze kelljen állnia valakivel.Én szerettem a Blizzard és Acti. játékokat, de együtt a kettőt nem tudom elképzelni.Hiányozni fognak
23.
23.
Royal2991
kemény lesz cod 5 ha már a blizzárd activison csinálja :P
23.
23.
Royal2991
WTF? bocs a blizzárdért... Blizzard Activison
22.
22.
ACDC 4ever
Vajon akkor mikor fog játszódni.

Még a végén összekapcsolják a star wars-al. :DDDDDDDDDD
21.
21.
Game Fan
Ha így folytatják pár év mulva jön a Call of Duty 7 NEVETTSÉGES!
20.
20.
sas1988
A call of duty?? Nem tudom én csak az elsövel játszotam de nekem

nagyon bejön és szeretném kiprobálni a többi verzioját!!!

Hiszem és remélem hogy meglesz!!

De most valahogy a Crisys gyilkol napok otta nemhagy nyugodni!!
19.
19.
mcwolf
Ne4ndR:

Úgy érti,hogy konzolon (főleg PS3-on,mert ugye X360-ra is van warez) kissebb a warez aránya.

PC-re lehet,hogy a fejlesztés költsége sem jön be,mert mindenki (na jó,nagyon sokan) virágbolti verzióval nyomul. Ugye PC-re vannak tört szerverek,aztán meg a sok csákó panaszkodik,hogy szívatja a Punkbuster. Meg kell venni eredetiben,oszt akkor nem fog megőszülni az ember haja a hibaüzenetektől.

Konzolon ugye ilyenekkel nem lehet ügyeskedni. Ha multizni akar az ember,akkor nincs mese,meg kell venni eredetiben.

Ezért haldoklik a PC-s játékipar.

És az szerintem nem hátrány,hogy a PS3-hoz lehet venni különböző perifériákat. Nem kötelező,de aki áldoz az esetleges kényelmesebb irányításra (kormány,egér+billenytűzet),az vegye csak.
18.
18.
Shagy
na elősször is félreértés ne essék én is warezolok( nincs pénz sajna ) de én úgy gondoltam pontosan hogy külföldön aki konzolt vesz ott a játékok árai a fizetéshez képest nem drágák így ott megveszik az eredetit.Én is azt venném ha lenne miből.Így nem azt kell nézni hogy nálunk ugyanúgy megy a warez hanem pl. a 88 milliós németországban eladnak egy gamebol 10 milliót.Nálunk meg 100 at XD.De viszont pcre ugyanúgy letöltögetnek akárhol és többen.Csqak tudom én is szoktam :D!
17.
17.
Ne4ndR
@Shagy: "konzolba sokkal több pénz van" ?!

ezt hogy érted? nem lenne nekik még jobb ha pc-re is kiadnák ?
15.
15.
huszti
sztem emg a következő konzolok már állóházasak lesznek, és olyan lesz, mintha gépházastól vettél volna egy fullextrás PC-t :):) Ja, de kapsz hozzá joy-t ;)
15.
15.
huszti
14.
14.
akira123
Azt ne felejtsd el, a konzol is most már csak egy pc lett. Ugyanúgy dughatsz rá billentyűzetet, egeret, böngészhetsz a neten, van vinyója. Szerintem 10-20 éven belül a most ismert pc olyan lesz mint 20 évvel ezelőtt, munkagép lesz. És a "konzol" lesz a játékgép, amit biztos hogy szintúgy fejlesztgetni lehet majd. és csak divatból hívják már konzolnak. Csak azon lesz egy fix op rendszer, amit nem tudsz hazavágni mindenféle baromság feltelepítésével.
13.
13.
Daks
inkabb a magyar fizeteseket kene ugy szabni, hogy az ember siman megvehessen 1-1 jatekot hetente :)
12.
12.
SNIPERelits
Shagy igazad van, nekem nincs pénzem arra h folyton vegyek gémeket, szal csak a legszükségesebbet vettem meg az a Counter Strike Source és a Lock On,azt ennyi.Amugy most ugyis elleszünk a 4-el amig jön a 6.
11.
11.
wildláma
9:igazad van nagyon is. A 3 az (részemről) nagy bukás volt a 2 és a 4-hez képest. És szerintem örüljetek hogy kaptok még játékot pc-re.
10.
10.
Adam9212
Shagy: talán ha a magyar emberek pénztárcájáihoz, és átlagkeresetéhez lenne optimalizálva a gémek ára, akkor nem lenne ennyi warez, tudod? Amúgy konzolon is simán lehet warezolni. Ennyi!
9.
9.
Mast3rmind
Nem kell egyébként nagyon tojni, hiszen az új részeket külsősök szokták általában (Gray Matter) csinálni... tehát a minőségük nem fog felérni egy páratlan résszel sem :).
8.
8.
Shagy
miért rinyáltok? logikus nem ? konzolba sokkal több pénz van.És akárki akármit ír ide véleménynek ráteszem a fél lábamat hogy itt is az emberek 50 % warezol.
6.
6.
bence9
ezt énsem értem ha a páratlna részek only consol akkor a párosak miért nem nly pc?utálom konzolra mindent.
5.
5.
Adam9212
Én csak annyit mondtam, hogy a CoD4 is jöhetett volna csak PC-re, hamár a 3 csak konzol volt. De így...
4.
4.
Daks
minden páros COD jon PC-re, legalabbis errol volt szo meg nemreg. A GH3 meg kijott mar aspyrtol, bar nalunk asszem meg csak a konzolost aruljak
3.
3.
Nador
javíts ki ha tévedek de guitar hero fog és a cod4 már kijött pcre
1.
1.
Adam9212
CoD5... pff.. megint only console. Kérdem én, a CoD4 miért nem lett PC exklúzív? :/
1.
1.
Adam9212
Ne csak mi szívjunk már! :D :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...