Burnout Paradise demóra várunk

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 5.
  • Hír
Link másolása
Bő egy hét múlva elérhetővé válik a Burnout Paradise kipróbálható változata: a demó érkezéséig egy visszaszámláló ketyeg a hivatalos oldalon.
Bő egy hét múlva elérhetővé válik a Burnout Paradise kipróbálható változata: a demó érkezéséig egy visszaszámláló ketyeg a hivatalos oldalon.



Ahogy azt a fenti kép is bizonyítja, a cikk megírásának időpontjától számolva hét nap, öt óra, negyvennégy perc és három másodperc van hátra a demó megjelenéséig. Sajnálatos módon arra nem derült fény, hogy milyen platformokra érhető majd el a kipróbálható változat, továbbá arról sincs információnk, hogy milyen járgányok, pályák, játékmódok várnak majd bennünket. A hivatalos oldalra egyébként megéri ellátogatni: a Criterion srácai adventi naptárral várják a rajongókat, minden kinyitható ablak mögött újabb és újabb érdekességekkel, napról-napra.
10.
10.
pjoco
Én a Flatout 2-höz tudnám hasonlítani! Biztos jó játék lesz!!!!!!!
8.
8.
skiz0
Szerintem is mindkét next-gen konzolra jönni fog a demó...

Egyébként nem okoskodni akarok, de Forzához még csak hasonlítani sem lehetne a Burnoutot...teljesen más stílust képviselnek...annyi a közös, hogy autót irányítasz benne, és itt ki is fújt a dolog.. :) (amúgy én is jobban csípem a Burnoutokat, sokkal jobban!)
7.
7.
viceviktor
hoho kemény lessz csak kár hogy nincs live-m:'(
6.
6.
Valószínű mindkét platformra jön majd a demó, PS3-ra biztos, mert févörit konzoluk a fejlesztőknek! :P Élménybeszámolót kérek majd minden földi halandótól!! Gép hiányából adódóan ebből egy ideig kimaradok.. :'(
5.
5.
Guppi
Alig várom!! :)) Ez a kedvenc játékom. (pedig még meg sem jelent XD) Szerintem jobb mint a Forza2. (a demójában állandóan büntet mikor csak egy kicsit toltam meg XD)
4.
4.
skiz0
ÁÁÁÁÁ de várom....De ez már jó, hogy tudjuk, hogy mikor jön a demó! ;)
3.
3.
tjames
Én is ki fogom próbálni !

Már vágyik az agyam egy kis eszetlen száguldásra!!!! :) Másra úgysem jó, de ennek ez a lényeg. A demo ingyen van, szal nem hagyom ki :)
2.
2.
Sörivó
Mi ennek a játéknak a lényege ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...