A Kane & Lynch párossal bukik az Army of Two is?

  • Írta: Daks
  • 2007. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Rájár a rúd a két főszereplős játékokra. A Kane & Lynch bukása után most a hasonló koncepciójú, de erősebb taktikát igénylő Army of Two-t húzta le a szaksajtó.
Rájár a rúd a két főszereplős játékokra. A Kane & Lynch bukása után most a hasonló koncepciójú, de erősebb taktikát igénylő Army of Two-t húzta le a szaksajtó.


Az Army of Two egy igen komoly, és átgondolt taktikát igénylő, hardcore co-operation akciójátéknak lett bereklámozva, ám mindez szertefoszlott, mikor néhány szerencsés (avagy szerencsétlen) játékmagazin megkapta a megjelenés előtti, béta verziós tesztpéldányokat az Electronic Arts-tól. Az Army of Two-t a Games Radar testvérlapja, az Xbox World illette a legkeményebb kritikával, ahogy ők fogalmaztak, sokkal találóbb lett volna az Army of Poo, vagy az Army of Sh*t cím a játéknak.


A tesztelők teljesen ki voltak akadva a terrorista vadászos történettől és a bugyuta karakterektől, a preview cikkben finoman úgy fogalmaztak, hogy ez a játéktörténelem legkevésbé szerethető produktuma. A játékmenet állítólag gyenge és monoton, az események ismétlik egymást, a karakterek pedig olyan kliséket ejtenek el társalgásuk alatt, mint például "We’ll never find Osama; this war is all about oil." Ráadásul állítólag a pályák felépítése is borzalmas lett, az irányítás pocsék, és harminc másodpercenként megzavarnak minket egy előre megrendezett cut-scene jelenettel. Az Army of Two megjelenése eredetileg novemberre lett kiírva, ám a kiadó négy hónappal eltolta azt, hogy tökéletesíteni tudják a részleteket. Ha szabad hinni az Xbox World munkatársainak, akkor sokat kell még dolgozniuk az EA programozóinak!
20.
20.
icex01
CSAVAR!SZERINTEM JÓ IRÁNYBA HALADNAK A FEJLESZTŐK,MERT EZ MÉG EGY"KIAKNÁZATLAN"TERÜLET!SZERINTEM NAGY JÖVŐJE VAN A COOP-OS GAMEK-NEK!SOKKAL IZGALMASABB ÍGY A JÁTÉK:SZERINTEM.A GRAFIKÁRA NEM IGEN LEHET PANASZUNK ÉS A FIZIKA IS BIZTOS REMEK.A TÖRTÉNETET "HOGY SZAR",PEDIG NE KÉT TESZTELŐ GÁRDA DÖNTSE EL!MERT AMI NEKIK NEM TETSZIK, AZ LEHET MÁSNAK EGY TUTI GAME!ÉN MÁR NAGYON VÁROM!!!!CSAVAR!
19.
19.
rambo69
Csatlakoznék Glekhez. Mert ezek a játékok lehet h grafikailag lemaradottak de akkoris haverral marha jó jáccani az ilyen játékkokal mégha nem is csúcskategóriás. Próbáljátok már nézni egy kicsit a jó oldalukat is! :D
18.
18.
LnB
Sebaj anyukám úgysem engedné ,hogy ilyen erőszakos játékkal játszak :D XD
17.
17.
Mr.BEAN
mi az hogy ne vegyük ide?:) arról is szó van és van hasonlóság márcsak a 2 főszereplő miatt is, vagy te már játszóttál az Ao2-vel?:D egyébkéént kis spoiler K&L-ből: szted azt hogy lehet nem osztott képernyőn nyomni hogy Kane "rámolja" ki a széfeket Lynch meg fedezi a seggét a bejáratnál???? Felváltva?:D

16.
16.
Mast3rmind
12: Azért a K&L ne vegyük már ide. Az olyan pocsék lett még coopban is, hogy nem lehet csak osztott képernyőn tolni, hogy fáj :S... habár Lynch megőrülését jól megoldották :)
15.
15.
huszti
Hőjaj...am sima gamernek 8pontos game, az a szaksajtónak általában csak 5-öt kap:D szóval azért ennyire ne féljünk, no emg, csak bétát kaptak, megnézénm ők mikor írnak össze jobbat:D
14.
14.
Dentis 360
Csatlakozom tjames-hez.Ez a játék haverral az igazi...
13.
13.
Hablaty
Hát nemtom, remélem, tényleg csak pletyka, mert jónak néz ki.
12.
12.
Glek
Hagyjuk már... ez már fikázás... non sense. Biztos az összes ilyen kocka lúzer, nincs egy barátja se és egyedül nyomja... mert sok játék MEG SEM KÖZELÍTI azt az élvezetet egyjátékosban mint amit coopban nyújt. Haverral bármit jó nyomni :D Szvsz ami coopos az csak jó lehet :) Én eddig nagyon vártam és ez továbbra is így lesz :P
11.
11.
Mr.BEAN
hát sztem a kane & lynch is nagyon jó lett coopban, haverral toltunk és simán odaver mégha a graff nem is olyan-amilyen,

Az army of two is jó lesz biztos vagyok benne...azt hogy honnan azt én se tom:D
10.
10.
Obi1
"Nem is vártam többet. EA egyenlő rakás szar játékok."

Ember, miket beszélsz te?A Battlefiled, NFS, Sims(ami szerintem jó, csak mostanában nagy divat szidni) szériák neked smafuk?
9.
9.
wildláma
constantin:A Crysis eredetileg Ubisoft termék volt :)
8.
8.
tjames
Remélem ez a lehúzósdi csak bullshit. AoT-ot vártam/várom nagyon. Szeretnék haverral vállvetve játszani. Ez a stílus nekem bejön, GoW-ban is nagyon élveztem.
7.
7.
Constantin00
Shadow: egy szó Crysis! Ajánlom a használatát annak a húscsomónak, ami az agyadban terpeszkedik... Nem az EA-től függ, hogy egy játék ( állítólag ) ilyen rettenetesre sikeredik.
6.
6.
shadow16
Nem is vártam többet. EA egyenlő rakás szar játékok.
5.
5.
Nador
jó lesz ez a gamma és kész:D

4.
4.
freestylerrr
osztom Ca$h véleményét !
3.
3.
Ca$h
Én sem hiszek a sok fikagépnek... csak és kizárólag magamnak! :))) Ennyi, és mindenkinek ezt kívánom!
2.
2.
Mast3rmind
OMG, pedig ezt nagyon vártam :( De tudjátok a remény hal meg utoljára :).
1.
1.
kvaler1993
Valaki nagyon utálja ezen típusú játékait a világnak.

Biztos lefizette a szaksajtót a rossz véleményért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...