Metal Gear Online a Metal Gear Solid 4 mellé

Link másolása
A Konami hivatalosan is bejelentette, hogy a Metal Gear Online együtt érkezik majd az Metal Gear Solid negyedik részével, a Guns of the Patriots-cal.
A Konami hivatalosan is bejelentette, hogy a Metal Gear Online együtt érkezik majd az Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-cal.
A jó hír mellett új információk is napvilágot láttak az online játékot illetően. Összesen 16 játékos mérheti majd össze tudását négy játékmódban: Team Deathmatchben, Deathmatchben, King of the Hillben és Team Sneakben. Saját karakterünket is fejleszthetjük majd, nemcsak külsőleg, hiszen az idő előrehaladtával egyre több mindenre lesz képes katonánk. Ezek után már simán elképzelhető, hogy meg lesz az áhított egy milliós eladás az első napon!
8.
8.
girgosz
de ez cseles mert a kettesben egy szó nem volt róla, mert ott még gondolom úgy tervezték, hogy kétfélekképpen ias vegviheted az 1-et nem lesz hülyeség a 2ben. de a meryles vég úgyis jobb :)
7.
7.
Trishtan
Úgy, hogy az egyik befejezés szerint nem ölik meg...
6.
6.
Tomasonda
azt nem értem h Meryl hogy térhet vissza amikor az első részben megölik :S:S
5.
5.
Mat00
mod: *COD4-ből 444ezer kelt el 1 hónap alatt.
4.
4.
Mat00
Az lehet h COD4-ből 444ezer kelt el 1 hét alatt, de azt PS3-on kívül még 2 platformra megvehették. Az MGS viszot PS3-ra lesz csak. Bár sztem is kétséges h 1 nap 1 milla. :P
3.
3.
Uncharted
Szerintem Japánban lesz meg az egy milliós eladás az első napon:D Megrohamozzák majd az üzleteket..:)
2.
2.
Uncharted
De rengeteg olyan ember van, aki az MGS4 miatt vett/ vesz PS3-at. Ha egy nap alatt nem is, de egy hét alatt tuti meg lesz az az egy milla:)
1.
1.
Pekferi
sztem nem fog... mivel a cod 4 444 ezer eladást ért el, 1 hónapban..

előzö hír: "A COD4 november hónapban 1,57 millió példányban kelt el, ebből 444 ezer példányban PS3-ra. "
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...