Hungarian Doom 3 HQ oldal

  • Írta: Shifty
  • 2004. május 31.
  • Hír
Link másolása

Ismét óriási változásokon ment át a Hungarian DOOM 3 HQ, és a HQ Network! Az oldal már hetekkel ezelőtt új designt, és korlátlan, reklámmentes tárhelyet kapott, ezt kihasználva több, mint kétszeresére növeltük az elérhető anyagokat az oldalon! Ezzel mi lettünk Magyarország legtartalmasabb DOOM 3-as fansite-ja, de világelsők vagyunk a képgalériában található képek, és a linkgyűjteményünkben található hivatkozások számában! Aki nem hiszi el, keressen fel minket, kételyeit szívesen meghallgatjuk.


A HQ network is megkezdi szervezkedését: előreláthatólag egy év múlva lesz saját szerverünk, de sok minden függ majd a későbbiekben reklámokból befolyó pénz mennyiségéből. Aki szeretne a HQ network tagja lenni, és van egy olyan oldala, ami egy adott játékkal / témával foglalkozik (ez lehet NFS undergroundtól a Jazz Jackrabbitig, Graffititől a Limp bizkitig bármilyen téma), akkor jelezzen a doom3@intermail.hu címen!


Bár tényleg hatalmas változások történtek a DOOM 3 HQ háza táján, korántsem sütöttük el még összes puskaporunkat, fenjük a fejszét, hogy még nagyobb fába vágjuk...

Thanks Zup!!!

Hungarian Doom 3 HQ

2.
2.
-callisto-
jaaaa, én aszittem a te oldaladrol van szo.... bocsesz :)
1.
1.
-callisto-
hozzá kell tennem, hogy europában már igy is a második-harmadik legnépszerubb doom3 oldal volt már honapokkal ezelott. gondolom ezt azért nem mondtak a keszitok, mert tiltotta a szerenyseguk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...