Rainbow Six: Vegas 2 képek és trailer!

  • Írta: Daks
  • 2007. december 19.
  • Videó
Link másolása
Kellemes Rainbow Six: Vegas 2 médiacsomaggal ajándékozott meg minket a Ubisoft. A cég hat új képet, és egy vadi új trailert is közzétett a készülő játékából.
Kellemes Rainbow Six: Vegas 2 médiacsomaggal ajándékozott meg minket a Ubisoft. A cég hat új képet, és egy vadi új trailert is közzétett a készülő játékából.


A Tom Clancy nevével fémjelzett, most 10 éves Rainbox Six sorozat legújabb része ismét Amerika játszóterén, Las Vegas-ban fog játszódni. A hatodik epizódnál a fejlesztők ismét nagy hangsúlyt helyeznek a taktikai elemekre, a terrorelhárító csoport kemény munkáját igyekeznek a lehető legrealisztikusabb módon megalkotni számunkra.

Természetesen ezúttal is remek solo kampány vár ránk, ám ami még ennél is jobb hír, hogy ezúttal nagyobb szelet jut a co-op móka számára! A Vegas 2 jövő év márciusában jelenik meg PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, majd később PSP-re.
10.
10.
Hersz
Remélem ezt végig lehet vinni nem úgy mint az első részt Mármint biztos valaki tovább tudott ott jutni ahol meg kell védeni 1 pc-t és nem lehet felmenni a lépcsőn mert ott áll 1 nő és mission failed
9.
9.
szajré
Remélem a 2rész könnyebb lesz mint az első de rohadt király lesz.
8.
8.
Bally King
Remélem javítanak majd a növények kidolgozottságán, mert emik az első képen vannak, hát... olyat én is tudok painttel rajzolni.
7.
7.
felegyi
Az elsőnek is a gépigény volt a hibálya,rájöttek és kijavítják!
6.
6.
Micro Face
Ennek is lesz gépigénye!
4.
4.
t.roli
3.
3.
juhaszroli
Most, hogy lesz 2. rész, kénytelen vagyok beszerezni az elsőt is ps3-ra ;)
2.
2.
freestylerrr
ez is az unreal engine 3-at használja ?
1.
1.
rafik
Attya Úúúúr Isteeen!!!! :~§
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...