Unreal Engine 3.0-ra épül a Sin City játék

  • Írta: Daks
  • 2007. december 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Red Mile ma jelentette, hogy sikerült megszerezniük az Unreal Engine 3.0-t a készülő Sin City játékukhoz. Az Epic csapata minden segítséget megad nekik.
A Red Mile ma jelentette, hogy sikerült megszerezniük az Unreal Engine 3.0-t a készülő Sin City játékukhoz. Az Epic csapata minden segítséget megad nekik.

A játék minőségét illetően eddig sem voltak kétségeink, a munkálatokba ugyanis maga Frank Miller, az eredeti képregény szerzője is besegít. A Red Mile - Epic megállapodást az Unreal Engine 3.0 agyának számító Mark Reign is örömmel fogadta, ahogy ő fogalmazott "megtiszteltetés lesz a Red Mile-t segíteni".

A Sin City játék a népszerű képregény, és a fantasztikusra sikeredett 2005-ös mozifilm eseményeit fogja feldolgozni, természetesen több akcióval, hogy sokáig időzhessünk ebben a nem mindennapi noire világban. A megjelenésről egyelőre semmit sem tudni, de reméljük már nem kell sokat várni!
8.
8.
jaxy
remélem lehet majd MArv-val böszméledni és csak lottyangatni az emberek fejét"had szóljon"...:D:D:D

7.
7.
Utys
Ne csak a vér legyen színes :D. Legyen olyan mint a filmben, ami meg tökig ugyan olyan volt, mint Frank Miller képregényei. Bár félek, hogy olcsó rip-off lesz, de hátha nem.
6.
6.
gringos
A film zseniális. Jessica Alba....odabasz. Reméljük a játékban is gecijól néz majd ki, akkor már érdemes lesz vele játszani.
5.
5.
deak91
remélem fekete-fehér feeling benne lesz mint a filmben és csak a vér lesz színes
4.
4.
Sogi
lol latszik nem lattad a filmet... ak nem beszelnel ijeneket... am erdekes lesz, meglessuk
3.
3.
Game Fan
2.
2.
skiz0
Nahjah..bár nem feltétlen. Mindesetre azért kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle a fejlesztők...egyik kedvenc filmem! :) Remélem azért film stílusát legalább megőrzi majd a játék is.
1.
1.
LnB
Hát ha még csaak most licencelték akkor soká fog megjelenni :S :=(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...