Devil May Cry 4 összehasonlítás

Link másolása
A Devil May Cry negyedik része sem kerülhette el, hogy a GT srácok ne mérjék össze, hogy a játék PlayStation 3-on vagy Xbox 360-on nyújt-e szebb grafikát.

A Devil May Cry negyedik része sem kerülhette el, hogy a GT srácok ne mérjék össze, hogy a játék PlayStation 3-on vagy Xbox 360-on nyújt-e szebb grafikát.


Nem ez az első játék, amelynek összehasonlítják grafikáját mind a Sony, mind a Microsoft legújabb konzolján. Idáig néhányszor volt, hogy szebb volt valamelyik platformon a kép, de a Devil May Cry esetében jóformán szakasztott ugyanaz a két verzió. Nem hisztek nekem? Nézzétek meg a videót, és meglátjátok!

35.
35.
Dante2008
Helló én is megköszöném ha le irnátok hogy mikor adják ki PC-re a DEVIL MAY CRY 4-et és aki kiváncsi az egyik játékbéli zenére az nézze meg ezt

http://www.youtube.com/watch?v=cye6HOJ36Qo&feature=related
34.
34.
vergil
Cs légyszives irjátok le pc-re mikor adják ki előre is thx
32.
32.
Pekferi
mikor otthon a képcsöves tv-n is sokkal szebb volt a ps3 grafikája, mint amit ezek a koklerek bemutattak.



Lol, a képcsöves alatt crt-t értesz? mert akkor:

1, crt tv szar a képe, szal nem lehet jobb mint amit a gt mutatott

2, "sokkal szebb" ,miért lenne? ugyanaz az engine, ugyanaz a csapat, ugyanannyi fejlesztési idő...

3, sztem alig van különbség a 2 között(ac-nál), esetleg a videó volt kontrasztosabb
32.
32.
Pekferi
hopp, az elejét "- be akartam írni
31.
31.
Sebi019
Erről az elfogulatlan összehasonlításokról annyit, haogy anno megvettem az assasins creed-et, elötte néztem a gt-s xbox vs ps3 grafikai összehasonlítást, eggyértelműen az x volt szebb. A pofám akkor érintette a földet, mikor otthon a képcsöves tv-n is sokkal szebb volt a ps3 grafikája, mint amit ezek a koklerek bemutattak. Szivatás az egész, vagy analfabéták egy lcd rendes beállításához!!
30.
30.
hopcsiri
John Carmack nem volt úgy elájulva a 7 magos procitól, épp ellenkezőleg. Ő pedig tud valamit!
29.
29.
Fight!
33:

Nemtom h abban mi lenne a visszafejlödés mivel a 2 konzol majdnem ugyanolyan! Ahogy elnézem majdnem ugyanaz a 2 grafika.....

A Ps3-om 165 volt most már 90-ért van újonnan...

meg 120000-ért. Egy árban van az elittel. Abban viszont tényleg jobb a Ps3-om h 7 magos az x360 meg 3 magos.

De majd meglátjuk mi lesz még a jövöben....

28.
28.
thomee84
nagyon nem izgat, ps3am van, ezér nem fejlődök vissza és veszek xboxot , hogy játszak mer kiadtak megint egy fake videót a gametraileresek:)
27.
27.
air 2
Azt hallotam mostanság a sony a PS3-mellé a Devil May Cry 4-et csomagolja.Kicsit szánalmas hogy nem egy exclusive gamét nyomnak mellé,mint pl:az UNCHARTED ,vagy más sony-s játékot.
26.
26.
kae-chan
hmmm... érdekes. tényleg nagyon hasonló de ha jobban megfigyelem akkor az xboxé élesebb míg a ps3om pedig élénkebb színekkel rendelkezik... vagy csak rossz a szemem xD;
25.
25.
skiz0
Grat vegas, érik a ban mostmár azt hiszem :)
24.
24.
freestylerrr
23.
23.
kharami
faszom ezekbe az összehasonlitó tesztekbe! Eddig sehol nem láttunk egetverö különbséget! Valahol sötétebb valahol világosabb! Akkor meg nyomok rá egy kis gammát azt fáj ront!

Ez csak a 2 konzol tábor összeugrasztására és viták szitására jó , semmi másra!!
22.
22.
hopcsiri
A különbség elhanyagolható, ha van egyeltalán. Szerintem mindenki örüljön annak a gépnek, amelyik a birtokában van. Avval meg ne hülyítse senki magát, hogy majd 2-3 év múlva mi lesz, mert addigra mindkét gép elavult lesz. Nézzétek meg mit fejlődtek 1 év alatt a PC-s videókártyák. Őrülj a mának! Kellemes önnepeket minden Konzol Fannak, legyen a gép fekete vagy fehér!
21.
21.
Vikitiki


thomee84 te komplett hülye vagy eza játék is ugy volt hogy csak ps3 romra lessz aztán most meg irigykedsz te nagyon sötét vagy

20.
20.
skiz0
Mivel semmi különbség nincs is...ha valaki lát, akkor az az elfogultságának tudható be...maximum annyi, hogy talán a 360 kontrasztosabb egy picivel...de egyébként tényleg semmi :)
19.
19.
babace
LOLKA Én nem láttam különbséget :).
17.
17.
Sörivó
Kár vitázni ,mind a 2 gép jó ! Nekem most 360-am van ,de volt ps3-am is és faxa volt ! Csendes ,szép ,csak éppen jó exluzív címe nem sok volt ,úgy ,hogy elcseréltem 1 360-ra ! Mert pillanatnyilag sokkal keményebb címei vannak a 360-nak ( exkluzív) Gow, Dead Rising, Halo, Forza, Bioshock, Mass Effect, Crackdown, ! Persze én nem mondom,hogy kaki a ps3 ,lessznek arra is majd valamikór brutál címek,és veszek is akkor 1-et majd ! Gow 3, MGS 4, Killzone 2, GT 5, Haze !
16.
16.
thomee84
lényeges különbség nincs, csak exkluzív címek terén szana-szét van verve az xbox, igazi különbség akkor látszódik csak:) hosszú távon fontosabb a dolog, lásd ps2 ami még most is él, ps3 is hasonló lesz, szemben egy xboxal amiből csak lehúzzák a pénzt aztán kijön egy újabb h megint lehúzzák, minőség meg nuku. warez miatt fogy aztán ennyi, minden másban gyengébb
15.
15.
Dogmatix
Nekem PS3 am van, de nem látok lényeges külömbséget.Egyébként most itt csatázik a PS3 tulajok és az Xbox360 tulajok csapata :) De én személy szerint azért választottam a PS3mat mert nincs PC-m.És úgy gondoltam jobban megéri hosszú távra a PS3.Na meg persze az Xboxosok fizetik a netes játékot.És a játékok 90% a ugyan annyiba kerül a 2 konzolra.Az Xbox szerintem olyan szempontból jobb hogy előbb fogják tudni chippeltetni :)
14.
14.
freestylerrr
Pc-n várhatón majd csak jóval késöbb ha egyáltalán kiadják rá :(
13.
13.
felegyi
Mikor jelenik meg?PC-n végignyomom!
12.
12.
wildláma
kevés különbség, de azért az x360-ra szavazok mert nekem az van, meg a színeket jobban kihangsúlyozza, és sötétebb, és ez jobb hangulatot ad a játéknak
10.
10.
freestylerrr
uagzábol szerintem másik TV-n és másik kamerával van a 2.-

Ergo tök 8 mert a játék készitői ugyanazok ....

Igy nem is értem miért lenne más ? egy motor egy textura készlet !

Ugyanaz esetleg a fényerő meg a kontraszt közt lehet pici külömbség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...