Konzol helyett telefonkönyv volt a PS3 dobozban

  • Írta: Daks
  • 2007. december 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A karácsony csodálatos ünnep, a családi szeretet varázsát pedig egy vadi új Playstation 3-mal még szebbé lehet tenni - aztán jön a meglepetés.
A karácsony csodálatos ünnep, a családi szeretet varázsát pedig egy vadi új Playstation 3-mal még szebbé lehet tenni - aztán jön a meglepetés.


Brandon Burns, 13 éves californiai tinédzser minden vágya egy PS3 konzol volt, amit aztán hosszas könyörgés után meg is kapott idén karácsonyra. Brandon barátunk a pulyka elfogyasztása után azonnal fel is tépte a dobozt, abban azonban nem konzolt, hanem egy vaskos Yellow Pages telefonkönyvet talált. Először azt hitte valami tréfa, ám mikor édesapja is elfehéredett arccal bambult rá, hamar kiderült, hogy bizony csúnyán át lettek verve. A Fox News értesülései szerint a konzolt a Thousand Oaks bevásárlóközpontban vették Brandon szülei, ami a két ünnep között ismételten meg lesz látogatva - ezúttal kicsit zaklatottabb hangulatban.
24.
24.
jeti93
ha belegondoltok a telefonkönyv jobb is mint aps3 pl:ha 1 betörő megpróbálja ellopni a drága ps2-t akk leütheted a telefonkönyvvel xD

vagy ha keres vki 1 telefonszámot simán megmondod.
23.
23.
Aramisz93
amugy ezt én sem értem....hogy ugye media marktba vannak ezeke a samsung hd tvk és tényleg olyan recés az árnyék....nem tudom miért...de furcsa kissé
22.
22.
wargapityu
összekeverték az ünnepeket bolondok napját tartottak az áruházban és ez a gyerek szívta meg.: ) Amúgy meg őszintén árulja már el valaki mást nem lehet olvasni hogy ennyi meg ennyi xbox meg wii meg ps3 ment el meg amerika meg európa meg japán hát ki a ftökömet érdekli hol és hányat adtak el nem? titeket ez érdekel? mert engem az hogy mikor jelennek meg az újabb játékok rá meg ez a jobb az a jobb, mindenkinek az a jobb amihez pénze van (kivételek is vannak: elvakultak) de nembaj azok még sütögethetnek rajta mégtöbb tojást :)
21.
21.
felegyi
20.
20.
valentin15
De most ha a grafikát basztatjátok,egyátalán nem rossz a grafika.....1 picivel jobb mint egy sima x-box,tehát nem tom mér kel szidni!!

Hdtv-n igaz recés meg minden,de sima tv-n jobb mint egy ps3 vagy 360....mivel a ps3,meg 360 nagyfelbontásu tv-kre van.és sima tv-n nagyon szar:S:D

Amugy meg persze hogy jobb gépek:)
19.
19.
Fight!
Szivesen megnézném azt a zaklatotabb hangulatot egy pop corn jelenlétében :-D
18.
18.
Aramisz93
azta figyeltétek...egy szoval nem emlitette h szar a sony....vmi van vele...beteg vagy nemtom....vmi baja lehet szegénynek XD
17.
17.
Dari
ez nem a konzolt minősíti, emberek, észre kéne venni egy kis humort :) valaki jo kedvében volt, vagy éppen szarban, köze nincs a ps3hoz, ha a xboxéknál dolgozna, ott is megtette volna...
16.
16.
Pekferi
15: én meg olyat h x360 dobozba szendvicssütő volt... xD

de attól még x360 powa :)
15.
15.
csery8
10: Láttam olyan videót is ,amelyiken az X360-as dobozt kinyitva egy 20 éves Nintendo volt.. PS3 4 ever!!
14.
14.
Szodalit
szar konzoloknál még egy telefonkönyv is többet ér
13.
13.
VID993HUN
LOL XD

btw:

Hogy lehetek ennyire szánalmasak? Egyszerűen nem tudom, hogy lehet egy emberi lény ennyire degenerált és gyökér mint egyesek :( ..."Ujabb példa,hogy miért jobb a 360 mint a ps." meg "Na ezért nem jó a PS3, nem csoda hogy alulmaradt a Wii-vel és az 360al szemben."...egyszerűen szánalmas. De legalább gondolkoznátok egy kicsit mielött írnátok. Magyarázátok kérlek el, ez miatt miért jobb a x360 mint a ps3? Ha most a konzolcsatába akarnék belemenni akkor azt mondanám, hogy bazmeg azért lopták ki a dobozból a ps3at mert JOBB mint a x360. NEM LOGIKUS?!?!?!?!



(ebben a kommentembe nem azt akartam elmondani, hogy melyik konzolhoz húz jobban a szívem. Csak az emberi baromság húzott fel...de kúrvára...)
12.
12.
mikee
éés nem érezte a súlyáróól?? ááááá
11.
11.
shadow16
a teelfon könyv mégm indig jobb mintha wii-t raktak volna a dobozba.
10.
10.
zajré
Ujabb példa,hogy miért jobb a 360 mint a ps.
9.
9.
Videót róla a humor topicban találhattok.. ^^
8.
8.
Utys
Valaki a csomagoló részlegben tréfás hangulatban volt. :P
7.
7.
tg07
Na ezért nem jó a PS3, nem csoda hogy alulmaradt a Wii-vel és az 360al szemben.
5.
5.
Xabinho87
4: Úgy tűnik ez a hülyeség hasznos nálunk.:)
4.
4.
dareal
amerikában nem nagyon vásároltatok még látom :) ott az ilyen nagyobb boltokban a polcon ráböksz vlmire, majd hozzák a raktárból. ott nincs olyan, hogy amik ki vannak téve, azok vannak csak (mármint az eladótér a raktár). pl mmarktban is amikor kértem vlmit, akkor nem rakiból hozták, hanem a pult alatt volt egy "kisraktár", a doboz bontott volt stb (garilap miatt). külföldön olyan nincs, hogy veszel vlmit és a doboz már bontott, vagy pl akkor kapsz szla-t ill garilevelet ha a pénztártól való távozás után, az erre külön kijelölt helyen még a blokk ill szatyor alapján kitöltik ezt a kedves vásárlónak.

mondhatni sértésnek veszik, ha te a vétel előtt a dobozba belekuksolnál, gyanítom, hogy nem is lehet (mert utána azt már nem adhatják el, ne feledjétek, az ilyen hülyeségek csak kishazánkban jellemzőek).
3.
3.
Adam9212
Hát ezt jól megszívta! :D De tényleg, miért nem nézték meg az eladók hogy mi van benne?!
2.
2.
boss93
ezért vedd a ps3 -at a 576-ba!!:Dmeg a mediamarktba!!

ezt fogadjátok meg!!de akk is ps2 4 ever!!:D
1.
1.
Xabinho87
Ekkora hülyéket!:D Azért vásárlásnál illik belenézni bennevan-e! Amúgy is olyankor kinyitják a dogozt, hogy megnézzék minden bennevan-e és a garanciapapírok ellenőrzése stb... Megis érdemelte, ha nem xboxot kért!:D (na jó azért nem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...