Augusztusig várat magára a Haze megjelenése?

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A legutóbb hivatalosan bejelentett decemberi dátumot sem sikerült tartaniuk a készítőknek, a Haze megjelenése továbbcsúszik - de augusztusig?!
A legutóbb hivatalosan bejelentett decemberi dátumot sem sikerült tartaniuk a készítőknek, a Haze megjelenése továbbcsúszik - de augusztusig?!



A Ubisoft üzleti jelentéséből már fény derült arra, hogy a Haze decemberben mégsem jelenik meg, máig azonban úgy tudtuk, a jövő év első felének végéig boltokba kerül a hivatalos álláspont szerint PS3-exkluzív lövölde. A Ubisoft online boltja szerint azonban augusztusig várni kell a játékra - amennyiben ez megerősítésre kerül, akár a sokat pletykált PC-s és X360-as verziókat is elkészíthetnék a tisztelt kolléga urak!
20.
20.
Pekferi
18: jó,jó elhiszem, nagyon nem vagyok otthon a hardver témába, csak azt hittem h a PS 3ba kártya van, mint pl.: a GF 7800(vis érted mire gondolok)
20.
20.
Pekferi
és ezért írtam hülyegéset



sry a 2 kommentért
19.
19.
PS Fan
Értem.És azt megkérdezhetem,hogy milyen oldalon,újságban írták?Mert tudod a hír minősége sem mindegy.Egyébként a hír nem igaz,de ha gondolod mondj egy időpontot,és a Playstation 3 topicban megvitathatjuk!
18.
18.
tOMiiiiK@
Én az Uncharted-ról olvastam hogy 25-30 %
17.
17.
PS Fan
Elnézést kérek,nem szoktam veszekedni senkivel sem,de egy kommentár erejéig azért leírnám a véleményem Pekferi 11-es számú kommentjéről:Ez igazából nem úgy van,ahogy azt állítod,nagy hiba összehasonlítani egy konzol belső grafikus egységét egy PC-s grafikus kártyával,és hogy ezt röviden,egy komment erejéig megindokoljam:teljesen más elven működnek a konzolok,mint a számítógépek,mint grafikus,mint bármely más téren(és itt nem csak a PS3-ról van szó).Azért,mert a PS3 megjelenésekor még nem volt Direct X 10-es játék,az nem azt jelenti,hogy a gépben DX 9-es kártya lenne.Egyébként a "kártya"szó is érdekes,hiszen a konzolokban nem olyan grafikus alegység(mert így nevezik)található,mint a PC-s grafikuskártyák.Ezeket majdnem hogy chippekhez tudnám nevezni,lényegében grafikus chippek.Na de nem is az az érdekes,hanem,hogy szerinted a PS3 grafikus chippje Direct X 9-es lenne,nos(nem szeretnélek megsérteni),de ez több szempontból sem igaz,de nézzük csak a legegyszerűbb példát:a DX technológia mint bizonyára tudod Microsoft technológia,innentől kezdve nem is folytatnám tovább,azt hiszem nem lenne szükséges.A másik dolog(ezt neves játékfejlesztők mondták,nem én)a DX technológia nem sokat ér(szó szerint nem ér sokat)grafikus téren.Túl sokat vártak tőle,az USA-ban is erőteljesen reklámozták,hogy újgenerációs technológia,de nem szárnyalja túl nagy mértékben a DX 9.c maximális grafikai teljesítményét.Persze nem azt mondom,látható a különbség a két típus között,de ez a különbség nem akkora,mint várták(ezt sem én nyilatkoztam)És ezzel nem a PC-sek ellen szólalkozom fel,ezek csak egyszerű(de valós)tények.Azt egyébként tudod,hogy pontosan hány százalékos erőkihasználásnál járnak a kurrens(next-gen)konzolok? Nem sértésnek szánom a kérdést,de várnám a választ mindhárom konzol esetében. Aki tudja,írja meg legyen szíves,minél több ember véleményére kíváncsi vagyok!(vagy gyertek a Playstation 3 topicba)

Előre is köszönöm!
16.
16.
Dogmatix
Crysissel csak az a baj hogy hard on végtelen ellenfél van...és igaz a skuló nm örök :) de amúgy korrekt játék, bár nekem a COD4 jobban bejött, igaz nem teljesen egy kategóriába esnek
15.
15.
SNIPERelits
Sztem meg nemkéne megvitatni h mi a jobb és szebb,meg egy ember fogja eldönteni h mire jöjjön mire nem.A játékról kéne beszélni és nem az örökös hülyeségről h nekem ezvan meg az meg hdtv meg stb.És nem mikee-ról beszélek.És tessék moderálni magatokat kérlek titeket,elvileg civilizált emberek vagyunk.Na sztem jó lesz a Haze ,és tetszett a Crysis is.
14.
14.
mikee
uszylací!! .. mi az hogy szebb lessz mint a crysis..?? láccik ,hogy még nem jáccottál vele minden high-on mert akkor nem beszélnél ijjen hülyeségeket nagyon messze elfog maradni tőle grafikai szinten ez tutee!!!! jah és nekem is van 360/ps3-am +hdtv és grafikai téren EGYENLŐRE UGYANOTT állnak!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
13.
freestylerrr
Sido figyu kultúráld magad !

nekem is PC-m van engem is bánt amit mondott de nem kellene azért igy beszélni ....

Moderáld magadat légyszives !!!!
12.
12.
Sido
uszylaci !!!Kurva anyád!Mi az,hogy ne jöjjön pcre?Lődd már le magad köcsög!:@
11.
11.
Pekferi
8: mivel a PS-be dx9es vga van, így nem hiszem, mert a Crysis az dx 10es ..

a játékmenet attól lehet jobb..
10.
10.
uszylaci
az is joo. és te amikor egy nagy sárkányt kell legyőzni és közben felfalja azokat a szállító lényeket, amik nagyobbak nálunk, ott mit kell csinálni? kinyirni a sárkányt, a nagyot emi a vizben van, ugy hogy ne egye meg azokat a szállító lényeket? mert nem birom legyőzni. mikor megeszik egy szállítót akkor nő az élete, és nem birom megcsinálni. tudsz a pályáról legyőzési tanácsokat adni?
9.
9.
Aramisz93
nemtudom engem ez a játék nem hoz lázba...mondjuk a lairnél már csak jobb lehet...
8.
8.
uszylaci
higgyétek el, ez joibb lesz és szebb is lesz mint a krízisz! az tutti!
7.
7.
Pekferi
lol, mé lenne sokkal jobbb????

ugyanaz az engine,fejlesztők....
6.
6.
Dari
Vagy csak nem akartá most kiadni, mert karacsonyra midneki kríziszt meg apam tudja mit kér, most kidobják ezt nyárra, még relative nagy címként is... sztem nagybb profitjuk elsz...
5.
5.
uszylaci
ne is mondd! :D

az nem lenne joo a sonynak. nem CSAK azért mondom mert ps fan vagyok, mert van 360-am is. csak ps3-on sokkal jobb a grafika. és ha valaki ellentmoindana, jusson eszébe hogy van 360-om és nem a 360-t akarom butítani, hogy milyen szar, HANEM igy látszik egy hd tv-n.
4.
4.
Mast3rmind
Metal Gear Solid 4 Exclusive for Xbox360 :)
2.
2.
Sörivó
Nevetséges amit művelnek a ps3 exluzív címekkel ! Haze,Killzone 2 , majd kijönnek mire a 360 tulajok szétjátszák magukat a Gears of Wars 2, Dead Rising 2, Bioshock 2, Forza 3, Halo 4, című játékokkal !
1.
1.
uszylaci
nem! ne készítsék! mert van 360-om és ps3-am és ezt nem azért mondom, mert utálom a 360-at hanem azért mert végre van egy ps3 exkluzív és ezt ne rontsák el egy hülye pc-ért(bocsánat) és 360-ért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...