Készül a konzolos Far Cry 2

  • Írta: skiz0
  • 2008. január 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az eredetileg PC-re bejelentett Far Cry 2 konzolos verziójáról terjengő pletykákat az UbiSoft ma megerősítette: a játék teljes gőzzel készül next-gen konzolokra is!
Az eredetileg PC-re bejelentett Far Cry 2 konzolos verziójáról terjengő pletykákat az UbiSoft ma megerősítette: a játék teljes gőzzel készül next-gen konzolokra is!


A méltán híres Far Cry folytatását már nem a CryTek fejleszti, hiszen ők minden erejüket a Crysis nevű csodába ölték, így a fejlesztéseket jelenleg az Ubisoft Montreal végzi. Az idáig látott videók és képek tömkelege után leszögezhetjük: a fejlesztési jog jó kezekbe került, az UbiSoftos srácok mindent beleadnak, hogy egy méltó folytatást kaphassunk a kezeink közé! A játék fejlesztője ma a konzolos verzió bejelentése mellett közölte a vélhetően végleges megjelenési dátumot is; Afrika hatalmas területeit 2008 áprilisában kezdhetjük el majd felfedezni - mind PC-n, Xbox 360-on, és PS3-on egyaránt.

Aki további részletre kíváncsi, annak nyugodt szívvel ajánlanánk Daks kollega előzetesét:

14.
14.
maxy182
Örülök h ez nem egy rókabőr típusú dzsungelharcos gamma lesz! Itt végre 180 fokos fordulatot vettek a fejlesztők (öserdőből a szavannákra)... Nagyon várom, bár engem csak a pc-s érdekel!
13.
13.
JBaker91
nem az assassins creed-hez kell hasonlítani hanem a Crysis-hoz. Elvégre a Crysis az igazi kihívó.
12.
12.
ios008
ha ki fog úgy nézni mint az assassins creed, akkor gyühet, egye fene :)
11.
11.
wildláma
ezért nem érdemes Wii-t venni, mert a jó játékok (amiket 1es orsazágokban bevonnak) nem adják ki rá. de ez csak az én véleményem. Egyébként meglepő hogy áprlisban már kiadják. Ilyen régóta csinálják, vagy csak kapkodnak?
10.
10.
bence9
remélem elsődlegesen azért pc-re fejlesztenek
9.
9.
Glek
Nem egy nagy meglepetés :D Én eddig is úgy tudtam hogy lesz... nemtom ki hitte hogy PC exkluzív lesz... :P De azért örülök nagyon a hivatalos bejelentésnek. :) Kötelező darab!
8.
8.
zajré
Jó játéknk ígérkezik!
7.
7.
viceviktor
hoho az elsö része nagyon jó volt ezis remélem lesz minimum olyan jó:D
6.
6.
shyfter
Konzolokra akkor ez lesz a legszebb játék jelenleg. Sokat bír még az X360 és a PS3 :P
5.
5.
juhaszroli
PS3 : előrendelés terveim : Turok, GTAIV, R6 Vegas 2, FarCry2! :D
4.
4.
Dentis 360
Ez a játék ütni fog....

1:Olvasd el Daks mester cikkét!;)!!!
3.
3.
Xabinho87
IGEN!!:D Ezt a hírt vártam már mióta bejelentették, hogy jön Far Cry 2! Persze nem volt meglepetés, mert a Gamestop 2008-as megjelenési listáján ottvolt az xbox 360-as megjelenés, de így mégis csak hivatalos!:D
2.
2.
nimat16
xbox360 kell majd hozzá

1.
1.
Skull
Április nincs is messze. De mennyire erős gép kell majd hozzá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...