Letölthető az Experience 112 demója

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 9.
  • Letöltés
Link másolása
Végre kipróbálható állapotba került a Micro Application és a Lexis Numérique legújabb közös gyermeke, az Experience 112 - a demó angol és francia nyelven érhető el.
Végre kipróbálható állapotba került a Micro Application és a Lexis Numérique legújabb közös gyermeke, az Experience 112 - a demó angol és francia nyelven érhető el.

Ugrás a galériához

A horrorjáték egyfajta interaktív valóságshow, mely során főhősünket kell segítenünk, hogy kiszabaduljon az őt fogvatartó komplexumból. Bár Leát közvetletnül nem irányíthatjuk, a biztonsági kamerákon követve az eseményeket utasításokat adhatunk neki - érdekes próbálkozás, annyi szent!

8.
8.
kirol
Én szóltam, hogy angolt ne töltsetek!
7.
7.
metafenomÉN
6: Hát minden esetre nállam jól indít ez a játék :)
6.
6.
Trishtan
Ez az idei év legjobb point and click kalandja lesz, ellenben a demo télleg el van rontva, a setup.exe hibát ír ki, függetlenül, hogy a Filefontról, vagy a Gamer's Hell-ről töltöd-e le.



A játékról szóló cikket sajna nem tudom belinkelni az AdventureGames-ről, mivel átépítésen van az oldal :-(
5.
5.
kenny22
4: kössz, akkor nem fogom kipróbálni :)
4.
4.
metafenomÉN
2: Igen szerintm hasonló csak a point & click nem egérel mehet hanem lehetséges szövegek kiválsztásávl, (azt írja cak közvetve irányítható) de majd kipróbáljuk és meglátjuk. (Én ált azért nem szeretem ezeket mert "tök egyértelműnek" szánt megoldáson eltökölhetsz egy napot . . . és nem játszottál semit, régen voltak ezek nagyon divatban )

De ne ítéljük elhamarkodottan meg kell nézni! :)
3.
3.
kirol
Le ne töltse senki!

Legalbbis ha nem tudsz franciául. Vagy van kedved feleslegesen leszedni 600 MB-ot!



Mert mint mindenütt, itt is ész nélkül kiraknak mindent, holott a belinkelt demo angol verziójának demofájlja hibás, így feleslegesen szedi le az ember!!
2.
2.
kenny22
ez milyen fajta játék? point & click vagy mi?
1.
1.
metafenomÉN
Igen érdekes tuti kipróbálom, de ha olyan átok agyrém lesz, hogy tedd a nagymama prkáját mogyorokrémel megkenve a kutya fejére hogy rá ugorjon a mókus és a kutya ilyedtében leverje a kulcsot ami kinyit egy ajtót . . . akkor nem kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...