Age of Conan - lesz gyűjtőknek szánt változat is

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyedi, kézzel készített dobozban, rengeteg extrával megpakolva gyűjtőknek szánt kiadás is készül a márciusban megjelenő Age of Conan: Hyborian Adventures-ből.
Egyedi, kézzel készített dobozban, rengeteg extrával megpakolva gyűjtőknek szánt kiadás is készül a márciusban megjelenő Age of Conan: Hyborian Adventures-ből.

Ugrás a galériához

Eddig sosem látott rajzokkal, festményekkel teli 128 oldalas könyv, az eredeti soundtrack CD-n, egy extra DVD különféle érdekességekkel, műbőr Hyboria-térkép, játékban feloldható, exkluzív felszerelések és öt, barátoknak ajándékozható trial-kulcs a játékhoz. Ezen finomságok miatt már biztosan érdemes beszerezni a játék gyűjtői kiadását - aki ad az egyediségre, még inkább kacsingathat a bővített változat felé, hiszen azt limitált mennyiségben gyártják majd. A bejelentés mellé tíz új screenshot is érkezett.
3.
3.
metafenomÉN
Akkor marad a LOTR a király!

(Abbol miért nem lehet specet rendelni?)
2.
2.
dareal
rohadt bugos, ha ez így megjelenik márciusban, nagyot buknak.

van több class is, elég sok (bár az részletkérdés, hogy a kb 15-ből 5 van kész, de az sem teljesen, ill az uccsó patchel vlmit nagyon elszúrtak, mert most már csak 3 class működik úgy, ahogy annak működnie kell :D)

amúgy egy tucat mmo, a design viszont nagyon jó.

a funcomban egy nagyot csalódtam amúgy, azt mondták az uccsó kiadási dátum változtatásnál, hogy a játék már rég olyan állapotban van, hog kiadják, csak a teszterek kérésére nem adták ki. akkora hazugság mint az állat, a játék most tart ott, hogy alphából béta legyen (vannak olyan bugok amik a wint is megakaszthatják, olyannyira, hogy a win csak safe módban indul utána, normalban kifagy. szal safe mode heggesztés (Ha nem ért hozzá a kedves player akkor win reinstall) és úgy vissza normal módba.



a gyűjtői/sima változat egyébként már előrendelhető, itthon 13990.-Ft illetve 12990.-Ft (fizetni majd csak megjelenésnél kell)
1.
1.
metafenomÉN
Nagyon súlyosan jól néz ki !!! És jónak tűnik szeretem is a világot, de amíg fut a LOTRO addig nagyon nagyot kell szólnia hogy egy pillanatra is oda figyeljek rá, de ha nem csak szép akkor jó lesz.

Bár hallottam valahol hogy a béta nagyon gáz tele bugokkal.

Kíváncsi lennék milyen karakterek vannak benne vagy itt mindenki harcos vagy tolvaj?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...