Újabb Condemned 2: Bloodshot trailer érkezett

  • Írta: skiz0
  • 2008. január 12.
  • Videó
Link másolása
Eléggé régen, legutóbb még október végén hallottunk a Condemned 2 felől, most viszont egy több mint két perc hosszúságú videó tekinthető meg. Ne hagyjátok ki!
Eléggé régen, legutóbb még október végén hallottunk a Condemned 2 felől, most viszont egy több mint két perc hosszúságú videó tekinthető meg. Ne hagyjátok ki!


Az új trailer eddig nem látott jeleneteket tartalmaz, s közben az előző részből is megismert főhősünk, Ethan Thomas mesélget arról, hogy mi is történt vele azután, hogy páros lábbal rúgták ki az S.C.U.-tól. Ethan elmondja, hogy néha nem tud határt szabni a képzelet és a valóság között, amely azt jelenti számunkra, hogy olyan dolgokkal fogunk találkozni a játék során, melyekkel még talán a legrosszabb rémálmunkban sem szeretnénk összefutni. A Condemned 2: Bloodshot várhatóan márciusban kerül a boltokba. Várjuk sok szeretettel!
13.
13.
felegyi
uszílaci te tényleg IQ light vagy!Ha nem tudsz rendesen hozzászolni vmihez inkább tartsd magadban!Ebből is csak vita van,te miattad!
12.
12.
GuC11
Ha neked az kell h 1 Barbit elvihess bevásárolni,vegyél egy olyan játékot...de így hogy vaktában leszolsz egy játékot.Ha nem tetszik a játék akkor nem tetszik,az a Te egyéni dolgod.Nagyon eredeti stílussal rendelkező horror játék ez,és a brutalitás hozzá egy +dolog,ami még jobban kelti a fokozatot.Keress rá pár condemnedes videóra youtube-on.Tele tojnád 100szor a gatyátad amíg végig vinnéd az első részét.

Meg akkor már arra is kiváncsi lennék hogy melyik horror játékot gondolod olyannak amiben "volt valami más rémisztő".



jah...NC
11.
11.
metafenomÉN
10: GuC11

Miért egy ilyen intro után majd Barbit kell elvinni, bevásárolni és berendezni a szobáját?

Vagy az intró nem adja vissza a játék hangulatát az meg már milyen intro? Egyébként nem tudom miért zavar hogy nem tetszik. A barátnőmet sem szólom lemert szereti a romantikát (igaz a Frankenstein tényleg jó könyv). Attól még adok az ő véleményére is csak tudom, hogy más állásponton van mint én. . . NC

9.
9.
ironwill
uszylacit meg nem kell leszólni, csak mert neki más a véleménye.



Szerintem is tök felesleges időt pazarolni rá...

Én is elmondom, hogy nem tetszik... és akkor mi van? Változtat ez valamin? Mért fáj ez bárkinek? Ja.. mert, hogy merek mást írni... ez egy játékoz kapcsolódó fórum, hogy mindenki leírhassa. Ha nem tetszik, nyiss egy condemned2fan fórumot... ott nem lenne helye a negativ véleménynek!
9.
9.
Bally King
Maga a játékmenete annyira nem tetszett az 1-nek, de tény, hogy nagyon lehetett rajta fosni. De a közelharc jól megvolt csinálva.
8.
8.
GuC11
@metafenomÉN



Játszottál a Condemned első részével?Mert ha nem,ne beszélj hülyeségeket...nc...
7.
7.
jov
8: egyetértek. Ln mondjuk inkább ezt mondtam volna: uszylaci, mekkora egy állat vagy...
6.
6.
Watto1991
uszylaci mekkora csicska vagy pff -.- biztos vérig sértene téged ha megjelenne pc-re .....
5.
5.
metafenomÉN
Feleslegesen erőszakos brutális sötét lelombozó . . . (mint a fűrész vagy a Motel) ehhez túl értékes az én szabad időm! Minek játsszak vele ha lesújtó a hangulata? Régen a horrorban volt valami más rémisztő most meg csak ez a túlfeszített nyers brutalizmus NC.
3.
3.
Shadowsomi
Nagyon tetszi, de PC-re biztos nem jelenik meg? :S
2.
2.
Csacso
Nem az én stílusom dwe jól nézki!
1.
1.
d15a5t3r
Nem rossz! Kicsit Fűrész feeling.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...