Újra megjelenik az eredeti Bionic Commando

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 16.
  • Bejelentés
A PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező újgenerációs Bionic Commando kapcsán a Capcom újra kiadja az eredeti NES-es játékot kissé felturbózva.
A PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező újgenerációs Bionic Commando kapcsán a Capcom újra kiadja az eredeti NES-es játékot kissé felturbózva.A feldolgozásról nem sokat tudunk, annyi bizonyos csak, hogy az Xbox Live-on és a PlayStation Networkön egyaránt elérhető lesz a cím. Az első találgatások szerint némi grafikai tupírozáson átesik majd a játék (vagy legalábbis a felbontáson mindenképpen igazítanak egy keveset) és persze a szokásos achievementek is bekerülnek a játékba.
6.
Hablaty
Hát én is csak annyit tudok, hogy van valami gonosz tudós, meg a hapek, akivel vagy, akinek robotkeze van, amit nyújtogatni tud.Én azt mondom, majd meglátom, mi sül ki belőle.
5.
Lachgas
kioktatni sajna nemtudlac, de a game az nagyon SHIT!
4.
tjames
miről szól ez a gamma egyáltalán? Nekem ez totál kimaradt az életemből, és az új játékból látott videok meg nem jöttek be...olyan pókemberesnek tűnt...ugrabugrálni házról házra, meg átlengedezni v.mi kötélen... De oktassatok ki: miről szól, mi a sztori, mi a cél?
3.
viceviktor
legyen jó a grafika és a játékélmény is legyen olyanjó!
2.
uszylaci
joo lesz! már nagyon várom ezt a játékot!!!!!!!!!!

csak legyen NAGYON JOO grafikája...
1.
uszylaci
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...