Dragon Ball Z: Burst Limit képek a galériában

Link másolása
Befutott három darab új kép a Namco Bandai által fejlesztett, Dragon Ball Z: Burst Limitről, mely az első újgenerációs játék lesz, ami a rajzfilmek alapján készül.
Befutott három darab új kép a Namco Bandai által fejlesztett, Dragon Ball Z: Burst Limitről. Az első next-gen Dragon Ball a híresztelések szerint még ebben az évben meg fog jelenni, és bitang jó online móddal fog rendelkezni. Szeretettel várjuk!

Ugrás a galériához

9.
9.
Atek
tudja valaki mikorra várható? mert google jó barátom se tud semmit mondani:S remélem egy hónapon belül kijön:))
8.
8.
Fight!
2:

Igen lesz... A trailerben is bennee van hogy PS+-ra és x360-ra készül!!

7.
7.
LnB
egyetértek amd33 al kb én is így voltam most 21 évesen is nagyon várom a játékot, bár mostmár én nem vagyok akkora fan mint rég, de nekem akkor is kötelező.
3.
3.
amd33
Áhh Obi1 ebből látszik hogy nem udod mi az a dragonball feeling az vlami isten dolog én még ált 3.-os koromba kezdtem el nézni és akkor fogott meg a sorozat aztán késöbb mikor nagyobb lettem megszereztem a z összes rész és most 20-éves fejjel is imádom és a game az még csak rátesz hogy átérezhetem az a feelinget megint azzal hogy én harcolhatok és áhh csúúúúcs már nagyon várom...
2.
2.
Obi1
Soha sem értettem hogy mi a jó ezekben az "adok-kapok" féle verekedős játékokban.Tipikus Playstation-ös japán gagyiság, hiába nem csak arra jelenik meg.
1.
1.
babace
Jippppppííííííí ez mindent visz. Főleg a középső kép KAMEHAMEHAAAAA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...