Letölthető a FIFA Street 3 demója

  • Írta: Waczkor
  • 2008. január 17.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts a mai napon elérhetővé tette a FIFA Street legújabb részének demóját az Xbox Live-on - időközben a PS3-as verzió is megérkezett.
Az Electronic Arts a mai napon elérhetővé tette a FIFA Street legújabb részének demóját az Xbox Live-on - időközben a PS3-as verzió is megérkezett.

Ugrás a galériához

Az EA Canada által fejlesztett játék végleges verziójában a világ 250 legjobb játékosa és 18 világklasszis csapat kap majd helyet. Minden egyes játékos karikatúra stílusban lett megrajzolva, és egyedi különleges képességgel fog rendelkezni. A FIFA Street 3 Európában február 15-étől lesz kapható, míg Amerika északi részén február 18-ától. Addig is próbáljátok ki demót, melynek mérete igen baráti: a kipróbálható változat mindössze 293 megabájtot nyom!

UPDATE: Pár perce, már tölthető a PlayStation Store-ról is a FIFA Street 3 demója, aki teheti, töltse le! Mivel mindkét platformra, azaz X360-ra és PS3-ra is elérhetővé vált a demó, így biztosra vesszük, hogy kapunk egy jó kis összehasonlító videót hamarosan, hogy aztán mindenki kitombolhassa magát...
10.
10.
ps3
Minden játék 16 ezer!

Vannak ettől gyengébb érdemitartalommal bíró játékok!!!!

Szerintem!!
9.
9.
Daveout
öszintén mondom jó játék...de felteszem a kérdést...ér ez 16E Ftot??? szerintem nem!
8.
8.
ps3
Véleményem szerint nagyon jó lett!

A valóságot,és a fizikát messze meghazzuttoló,ill. elkerülő mozgások egytől egyig mind élvezetes,és mesebeli játékélményt adnak!

Én beszerzem biztos!!! ;)
7.
7.
szmorepapa
Idáig se tetszettek a képek most hogy volt szerencsém ki probálni igy sem változott a véleményem nagyon gyenge árnyéka az isteni street 2 nek sajnos...
6.
6.
Daveout
nekem nagyon tetszik ez a karikatúrás megoldás...igazi házibuli játék!!! Viszont ez a zene alatta egy fél óra után már nagyon idegesített!
5.
5.
Xabinho87
Pstomi az elég nagy probléma. De attól még a netről letöltheted a játékokat, kiírod és játszhatsz vele.
4.
4.
boldi89
megyek és töltöm is le de ahogy nézem igen csak demó mert csak 293mb!!!!!amugy hogy hogy banoltak tölés közben?
3.
3.
pstomi
xabinho engem meg banoltak al ive-rol amikor 60%-nál tartot a burnout letöltés. szal ...
1.
1.
Xabinho87
NEEEE!:( Fél órája vitték szervízbe a konzolt, és nem holnap fogják visszahozni! Lemaradtam a Turokról, a Burnoutról és most erről!:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...