Hivatalos dátumot kapott az Alone in the Dark

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi időben sok kavarodás volt az Alone in the Dark ötödik részének megjelenése kapcsán: a kiadó pontot téve arra a bizonyos i-re bejelentette a hivatalos dátumot.
Az utóbbi időben sok kavarodás volt az Alone in the Dark ötödik részének megjelenése kapcsán: a kiadó pontot téve arra a bizonyos i-re bejelentette a hivatalos dátumot.



A Games for Windows magazin szerint a játék megjelenése szeptemberig várat magára, a kiadó Atari ezt később megcáfolta, mára pedig ismert lett a tervezett hivatalos érkezés. A PlayStation 3 kivételével az összes változat májusban kerül boltokba: a Sony újgenerációs gépére tervezett verzió határozatlan ideig még nem lesz elérhető, ahogy azt már korábban is tudatták velünk a srácok.
22.
22.
Glek
Aramisz jaja egy kaliber a kettő :D De gyúrkával nem egy szinten állnak... őt már egyszer bannolták is. És visszajött! Vágod ezt??? xD

De mostmár vmi IP-cím, meg hárdveres, meg műholdas, meg GPS-es, meg mobilhálózatos, meg téridőcontinumos bannolást is kérünkszépen! Köszönjük! :D



BR film kell az újgazdag k*csögnek... már bocsánat hogy így merem kifejezni magam :D Jelenleg legálisal (tudtommal) lehet leszedni a filmeket HD-ban, mivel nem létező filmet nem lehet ellopni. :D És mivel a filmek nagy része meg se jelent még BR-en... :P De lehet nem így van. De akkor is vegyen a fentebb említett tag, sokezerért blúréj filmeket azért hogy 2x megnézzem. Persze. Én majdnem minden filmet megnézek moziban, szal csődbe miattam nem jutnak.



ON: Nagyon örülök ennek a bejelentésnek. Most így hirtelen, mint a villámcsapás ütött belép a megvilágosodás, hogy régen játszottam jó horrorral :D Télleg Condemned 2 mikor jelenik meg?
21.
21.
Aramisz93
gyurka milyen bátor vagy...XD...rsvegas amúgy bannolva lett? xD...márcsak ő kéne ide XD...bár helyette itt van uszylaci...
20.
20.
mcwolf
Osztom Aramisz véleményét.

Már nagyon megérett ennek a kis faxszopónak a bann.

Egyébként Én már a legutóbbi akciójánál is azt hittem,kitakarítjátok innen végleg ezt a kis gennygombócot. Akkor is hasonló kommenteket küldött,de ezek szerint akkor megúszta.

Szerintem sok embernek tennétek jót (mondjuk legyen ez a karácsonyi ajándék azoknak,akik a nyereményjátékon nem nyertek), ha elüntetitek ezt a csávót.

Úgyis visszaregel más néven,de legalább az idióta neve eltakarodik.

(ezzel nem akartam a Györgyöket megbántani)

18.
18.
Shoter
16#Sebestyen

Hagyjuk már ezt a BR lejátszós dumát, majd akkor hajtogasd ha már BR filmek sorakoznak a polcodon és csak BR filmet nézel! Addig max. álmodozhatsz róla xD főleg Mo.-n erről ennyit!



Aki meg reagál a Gyurka nevű kis Iq Fighterre Grat!



Ja, és végre sikerült adni egy pontos dátom a megjelenéshez :D várjuk várjuk
17.
17.
Pain
19: gyurka meg fog pusztulni?

csak hajrá és ha lehet minnél gyorsabban xD
16.
16.
mcwolf
15:

Na van már Gyurkának egy cimborája.

Te gyökér, ne egy X360-fan oldal következtetéseire alapozva ítélkezz. Mint ahogy Watto kollega is írta,mint kiderült, "véletlenül" elállítódott a TV kontrasztja,és ezért volt homályosabb a kép az általad látott videóban.
15.
15.
Watto1991
15: Vikitiki te barom honnan veszed hogy homályos a PS3? Csak nem a Gametrailerses videókból?? Azzal aztán kemény lehetsz, mindenki tudja hogy kamu.
14.
14.
Sebestyen
7! Nem tudom miért lehet utálni, egy szórakoztató centert! Mert a ps3 igen is az! És alig várom hogy nekem is legyen egy a tv-m alatt:) Csakhát anyagilag nem úgy állok ahogy elterveztem! :( PS3=multimédia center, Blu-Ray lejátszó! Mellesleg nem tudom hol kapsz blu-ray lejátszót újonnan 100.000 ért amivel még játszani is tudsz, nem is akármilyen minőségben!
13.
13.
Vikitiki
a ps3 romra szebbek a cuccok nemigazán vettem észre ne vicceljetek már sokkal hoályosabb minden mint 360 non

csak azért irkáltok mert jó drágán vettétek és most fényezni kell a gagyit

12.
12.
Pekferi
12: sztem meg mert nehezebb rá programozni..
11.
11.
bb9192
gyurka: tájékoztatásul közlöm, hogy a ps3 játékok nem mindig késnek. ha késnek akkor is max. 1 hetet. valamint ha késnek azért késnek mert javítanak a többi platformhoz képest a grafikán, hangon egyéb dolgokon.
10.
10.
Aramisz93
9: hát én ezt nem bírom komolyan...tiszta rsvegas...XD
9.
9.
joykiller
amugy gyurka ps3al játszik csak szereti baszogatni a többieket, szegény nem tehet rola hogy gyépés:)
8.
8.
uszylaci
ja. meg amugy is. a ps3 többet tud. és grafikában is jobb. nekem van mind2 és látom.
6.
6.
dante92
Kérlek Gyurka ne fárassz!!! Az egy dolog, hogy a PS3 sz*r, de ezért nem kéne bánzani a SONY-t! Sok jó dolgot készítenek. Különben is miért utálod a PS3-at? Nekem megvan az okom, na de neked megvan? Vagy csak a szád jár?
6.
6.
dante92
5.
5.
Aramisz93
de ez most tényleg kijön ps2re...el se hiszem XD
4.
4.
Aramisz93
kijön ps2-re ?:O áháháhháhá ezt muszáj megszereznem
2.
2.
dante92
hihetetlen, hogy még készítenek ps2-re játékot!
1.
1.
Pain
PS3ra még kicsit gyúrják, hogy jobb legyen mint a többi:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...