Márciusban érkezik a Wii-s Pro Evolution Soccer

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 17.
  • Bejelentés
Már szinte az összes platformra megjelent a Pro Evolution Soccer 2008, a Wii-s változatra azonban várni kellett - igaz, az később is lett bejelentve.
Már szinte az összes platformra megjelent a Pro Evolution Soccer 2008, a Wii-s változatra azonban várni kellett - igaz, az később is lett bejelentve.A focirajongó Wii-tulajok számára érdekes tehát a hír, miszerint márciusban végre kedvenc gépükre is megjelenik a Konami FIFA-rivális sportjátéka. A cég már kiküldte a sajtónak a tesztverziókat, hamarosan tehát olvashattok az első észrevételekről. Előljáróban annyit tudni lehet, hogy a Wii-s PES-ben hat játékmód kapott helyett, köztük egy RPG-szerű menedzsment és egy Mii-karaktereket is támogató online móddal. A program egyediségét azonban mégis az irányítás adja: kíváncsian várjuk a Konami megoldásait a kontroller kihasználhatóságának terén!
3.
3.
girgosz
1: 8000 ftAmúgy nem így fog kinézni wii-n ez ps3, x360, pc kép.
2.
2.
Rod
Van már róla videó, nagyon érdekesek a megoldások, első látásra bonyolultnak tűnik, de legalább teljesen kihasználja a kontrollerek adta lehetőséget. A KONAMI nagyon odafigyel a PES sorozatra (is), nem hiszem, hogy csalódás lesz a rész.
1.
1.
ACDC 4ever
Mennyibe kerül Pc-n ????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...